Τετάρτη 7 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ
"Εμφύλια σύγκρουση"

Η Ορεστιάδα υποδέχεται τον Αρη, στο πρώτο παιχνίδι για την πρόκριση στο φάιναλ φορ. Την πρόκριση παίζει ο Ολυμπιακός στη Ρωσία με την Μπέλγκογκραντ

Η πρώτη πράξη του "εμφυλίου πολέμου" με τρόπαιο τη συμμετοχή στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας στο Παρίσι, παίζεται σήμερα στην Ορεστιάδα. Η τοπική ομάδα υποδέχεται στις 6.15μμ (απευθείας μετάδοση από την ΕΤ - 1) τον Αρη στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στους "8".

Η πρώτη κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων έγινε για τα εισιτήρια, καθώς ο Αρης διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν του δόθηκαν 150 εισιτήρια που ζήτησε. Από την πλευρά τους οι παράγοντες της Ορεστιάδας απαντούν ότι δεν πήραν ποτέ αντίστοιχο επίσημο αίτημα.

Αγωνιστικά οι ακρίτες δηλώνουν πανέτοιμοι και με ηθικό ακμαιότατο. Στόχος τους είναι η νίκη με 3 - 0 ώστε να πάνε στη Θεσ/νίκη με τον αέρα της πρόκρισης. Στην Ορεστιάδα τις τελευταίες μέρες υπήρξε έντονη ζήτηση για τα εισιτήρια και έχουν όλα εξαντληθεί.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ο Αρης περιμένει το ματς με αισιοδοξία και δεν ξεχνά ότι στο ματς του πρωταθλήματος στην Ορεστιάδα είχε χάσει δύσκολα στο τάι μπρέικ.

Διαιτητές του αγώνα είναι ο Ιταλός Σουπράνι και ο Ελληνας Καλπατσόγλου.

  • Στο Πρωταθλητριών ο ΠΑΟ δίνει σήμερα στο Ζάγκρεμπ στις 7.15μμ αγώνα γοήτρου με τη Μλάντοστ.
  • Την πρόκρισή του στο φάιναλ φορ του Κυπελλούχων που θα γίνει στο Φάληρο δίνει σήμερα στη Ρωσία ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" που προηγούνται στη βαθμολογία του ομίλου τους με 8β. αντιμετωπίζουν στις 7μμ την Μπέλγκογκραντ που βρίσκεται στην τρίτη θέση με 7β. Με νίκη ο Ολυμπιακός σφραγίζει το εισιτήριο της πρόκρισης. Σε αντίθετη περίπτωση θα μπει σε περιπέτειες, καθώς στη συνέχεια έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Εζατσίμπασι στην Κωνσταντινούπολη.
Οι γυναίκες

Δύσκολο έργο έχουν τα Βριλήσσια στο Πρωταθλητριών που αγωνίζονται στη Γερμανία με τη Σβερίν. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες χωρίς ελπίδες πρόκρισης στο φάιναλ φορ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ