Πέμπτη 8 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αθλιότητες Λαλιώτη

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ο Κ. Λαλιώτης, ο αρχιτέκτονας των πλέον αντιπεριβαντολλογικών μέτρων και εκλεκτός των αφεντικών των ΜΜΕ και των εργολάβων, πιστεύει ότι ο κόσμος, μαζί και κυρίως αυτοί που τον ψηφίζουν, είναι ηλίθιοι και άρα αξίζει να τους φτύνει κατάμουτρα.

Ενώ υπέγραψε τη μια μέρα φαρδιά πλατιά την τροπολογία για την παράταση της προθεσμίας για την ονομαστικοποίηση των μετοχών, προφανώς κατόπιν επιθυμίας των μεγάλων αφεντικών, την άλλη μέρα επιχειρεί ξεδιάντροπα να βγάλει την ουρά του απ' έξω, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στα υπουργεία Τύπου και Εθνικής Οικονομίας!

Δεν είναι η πρώτη φορά που κρατάει αυτή τη χαμερπή στάση. Την ίδια στάση είχε κρατήσει και στο σκάνδαλο του καζίνου στο Φλοίσβο, όπου μετά τις αντιδράσεις έσπευσε να "νίψει τας χείρας του" και μάλιστα να εμφανιστεί ως προστάτης του περιβάλλοντος.

Ας είναι σίγουρος ότι ο κόσμος καταλαβαίνει περισσότερα απ' όσα νομίζει. Και σίγουρα έχει καταλάβει τον άθλιο και επικίνδυνο ρόλο του Κ. Λαλιώτη για τα λαϊκά συμφέροντα. Αργά ή γρήγορα θα εισπράξει αυτό που του αξίζει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ