Πέμπτη 8 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η επιτυχία μάς δίνει δύναμη

Επιστολή της ΝΕ Λακωνίας στην Επιτροπή Λακώνων Αττικής Στήριξης του ΚΚΕ

Την ιδιαίτερη συμβολή της Επιτροπής Λακώνων Αττικής Στήριξης του ΚΚΕ στην επιτυχία της εκδήλωσής της τονίζει με επιστολή της η ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ. Η ΝΕ θεωρεί ότι η παρουσία των Λακώνων Αττικής έδωσε ιδιαίτερο παλμό στη συνεστίασή της για τα 77χρονα του ΚΚΕ, στην οποία παραβρέθηκε και η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.Στην επιστολή της η ΝΕ Λακωνίας σημειώνει: "Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας θέλει και δημόσια να εκφράσει τις θερμές - συντροφικές ευχαριστίες της για την παρουσία σας στη συνεστίαση για τα 77 χρόνια του Κόμματος.

Η ζεστασιά και αγωνιστικότητά σας έδωσε ξεχωριστό παλμό στην εκδήλωσή μας, που εκτιμήθηκε τόσο από τους παλιούς όσο και από τους νέους συντρόφους, αλλά και από τους φίλους του Κόμματος.

Να 'στε σίγουροι ότι η συμμετοχή σας αυτή, πάντα, μας δίνει ιδιαίτερη δύναμη και κουράγιο στη δράση μας, για την επιτυχία των κοινών μας στόχων. Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ζητήσουμε συγνώμη και την κατανόησή σας, γιατί, λόγω του απρόσμενου πλήθους των φίλων και συντρόφων που ήρθαν στην εκδήλωσή μας, δεν μπορέσαμε να σας υποδεχτούμε και να σας πλαισιώσουμε όπως θα θέλαμε".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ