Παρασκευή 22 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ της απραξίας της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε χτες κατά πλειοψηφία το Γενικό Συμβούλιο της οργάνωσης. Οξύτατη κριτική από τη "Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα" (σελίδα 12).

ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ των εργαζομένων στη ΔΕΗ για ουσιαστικούς αγώνες κατέγραψε η 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΕΝΟΠ (σελίδα 12).

"ΒΡΑΖΕΙ" ξανά η Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη και νέοι αγώνες εξαγγέλλονται, καθώς η κυβέρνηση, πέντε μήνες μετά, δεν έκανε τίποτα στην κατεύθυνση υλοποίησης των δεσμεύσεων που ανέλαβε (σελίδα 13).

ΕΝΑΝΤΙΟΝ του προγράμματος μηχανικής ανακύκλωσης και υγειονομικής ταφής των απορριμμάτων εμφανίστηκε χτες η ΔΕ της ΤΕΔΚΝΑ, ρίχνοντας έτσι νερό στο μύλο των συμφερόντων που θέλουν να προωθήσουν την αποδεδειγμένα επικίνδυνη για το Λεκανοπέδιο καύση των απορριμμάτων (σελίδα 16).

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για παράπηγμα. Το βαφτίσανε σχολείο για να μπουν μέσα 280 μαθητές και τελικά στρίμωξαν εκεί 600! Αγανάκτησαν γονείς και μαθητές και βγήκαν στο δρόμο. Συνέβη στο Μενίδι (σελίδα 16).

ΒΓΑΙΝΟΥΝ στο δρόμο και στο Χαλάνδρι. Παλεύουν ενάντια στην εφαρμογή των σχεδίων που θέλουν διχοτομημένη την πόλη για χάρη του αεροδρομίου των Σπάτων (σελίδα 22).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ νίκη για τους Πειραιώτες. Μετά από προσφυγή της κίνησης "Πειραιάς Αναγέννηση" θεωρήθηκαν άκυρες οι διαδικασίες δημοπράτησης για το οικόπεδο της Υπεραγοράς, γεγονός που βάζει φρένο στα σχέδια τσιμεντοποίησης (σελίδα 22).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ