Κυριακή 7 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
"Τρελά παιχνίδια"!

Σα να μη μας έφταναν οι "τρελές αγελάδες", μας προέκυψε τώρα και η "ταξιδιωτική οδηγία" από τη "φίλη και σύμμαχο" ΗΠΑ. Και πληροφορεί τον κόσμο, τον ταξιδιωτικό, τον τουριστικό, για ανασφάλεια στα ελληνικά αεροδρόμια. Και διάλεξαν το χρόνο. Πριν δεν έλεγαν τίποτε. Και τι να έλεγαν, αφού τα αεροδρόμιά μας είναι από τα πιο ασφαλή του κόσμου, σύμφωνα με δικά τους πορίσματα. Τώρα όμως πρόκειται να συναντηθεί ο πρωθυπουργός μας με τον πλανητάρχη για τα γνωστά παζάρια και πλησιάζει η τουριστική για μας περίοδος. Δηλαδή η "αχίλλειος πτέρνα" της οικονομίας μας. Είναι τόσο εξόφθαλμη, τόσο χοντροκομμένη η κακοήθης ενέργεια, ώστε και ο πιο αφελής και απληροφόρητος, ν' αντιληφθεί πώς το παίζουν και γιατί, οι ΗΠΑ αυτό το παιχνίδι. Το πιο εξοργιστικό είναι ότι η "οδηγία" αντί να αποσυρθεί αμέσως, διορίζονται πραγματογνώμονες!! Δηλαδή, η υπόθεση πάει να χρονίζει και να κρέμεται σαν "Δαμόκλειος σπάθη", πάνω μας.

Και όλα αυτά σε εποχή που κατά κοινή ομολογία των ειδικών, τα αεροδρόμιά μας είναι από τα ασφαλέστερα στον κόσμο και κάνει χρήση και η κυρία πλανητάρχη "χωρίς φόβο και πάθος".

Κοροϊδεύουν αδιάντροπα, ποιον; Τον ελληνικό λαό, που στα λόγια τον υμνούν και στην πράξη τον κλωτσούν; Και ξεχνούν οι σύμμαχοι του τελευταίου παγκόσμιου πολέμου, πόσες σιδηρόφρακτες μεραρχίες γερμανοϊταλοβουλγαρικές πάλευε με την ακατάβλητη Εθνική Αντίσταση. Αυτόν τον περήφανο λαό τον μετατρέπουν σε ιθαγενή που του δωρίζουν.... καθρεφτάκια.

ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ

Αντιστασιακός συν/χος δικηγόρος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ