Τετάρτη 24 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην Ελλάδα ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου

Στη χώρα μας βρίσκεται από χτες ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου, Αμάρ Μούσα.Σύμφωνα με τον Αιγύπτιο υπουργό πρόκειται για μια προγραμματισμένη επίσκεψη, η οποία απλώς συνέπεσε χρονικά με το μακελειό της περασμένης Πέμπτης στο Κάιρο. Οπως είπε, σκοπός της επίσκεψης είναι να γνωρίσει τον Ελληνα ομόλογό του και να συζητήσουν θέματα που αφορούν τις δύο χώρες, για τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια. Τέλος, ευχήθηκε να έχει βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας των Ελλήνων τραυματιών, που νοσηλεύονται στο "Ασκληπιείο" Βούλας και τον Ερυθρό Σταυρό.

Τον Αιγύπτιο υπουργό Εξωτερικών υποδέχτηκε στο ανατολικό αεροδρόμιο ο υφυπουργός Υγείας Φ. Παπαδέλης και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου εξωτερικών που στη συνέχεια τον συνόδευσαν στα δύο νοσοκομεία. Ο υφυπουργός υγείας διαβεβαίωσε τον Α. Μούσα ότι το τραγικό περιστατικό της περασμένης Πέμπτης στο Κάιρο, που στοίχισε τη ζωή 18 Ελλήνων δεν πρόκειται να διαταράξει τις σχέσεις των δύο χωρών. Ακόμη ευχαρίστησε τις υπηρεσίες υγείας του Καϊρου για την περίθαλψη που προσέφεραν στους Ελληνες τραυματίες.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο αναμένεται να επιστρέψουν οι πέντε Ελληνες τραυματίες, που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία του Καϊρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ