Παρασκευή 3 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αυτοί τρώνε...

Μάλιστα, σοβαρές οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Ο μόνος απ' την παλιά ομάδα των "4" που δεν πήρε κυβερνητικό αξίωμα, ο Π. Αυγερινός, ανέλαβε υπεύθυνος δείπνων (εφόσον η Βάσω... δεν αδειάζει).

* * *

Σκληρή η μοίρα του πάντως, όχι μόνο γιατί οι "4" έγιναν "7", αλλά και γιατί ανάμεσά τους, συγκαταλέγεται ο Πάγκαλος και ο Πρωτόπαππας. Αντε να τους ταϊσεις αυτούς... (Βάσω, άσε τα καζίνα, κι έλα αμέσως στην κουζίνα)

* * *

Δικαίως οι άνθρωποι, ο μεν Πάγκαλος αλωνίζει την Ευρώπη, κι ο δε Πρωτόπαππας είναι κουρασμένος από την... ταξική πάλη εκεί στη ΓΣΕΕ. Μόνο την τελευταία βδομάδα πήγε σε 28 συμπόσια και σε 19 τραπέζια διαλόγου. Ασε που τον βάλανε να μιλήσει στη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς και συγχύστηκε, αφού δεν τα "πάει" καθόλου κάτι τέτοια αναχρονιστικά.

* * *

Πολύ μας προβληματίζει η αφίσα Σημίτη, αυτή του στιλ "Είμαι ο Παπανδρέου Νο 2". Γιατί τα κρατάει τα γυαλιά στο χέρι; Θα τα ρίξει κάτω; 'Η μήπως θαμπώθηκε αντικρίζοντας το... "όραμα μιας νέας εποχής;".

* * *

Πάντως, ο Αντρέας στην ίδια πόζα, ήταν πολύ καλύτερος. Είχε αυτό το "φευγάτο" βλέμμα προς το υπερπέραν. Ο Σημίτης έχει το απορημένο ύφος "από πού θα βγει το πουλάκι;"!!!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ