Παρασκευή 3 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Αρχίζουν σήμερα οι εκδηλώσεις

Την Κυριακή η πορεία από τη Μονή Αρκαδίου στο Ρέθυμνο

Με εκδήλωση προς τιμήν της ψυχολόγου και πανεπιστημιακού Μαρίας Χουρδάκη, ξεκινάνε σήμερα στις 8.30 μμ στην αίθουσα του Ωδείου Ρεθύμνης οι εκδηλώσεις της τοπικής Επιτροπής Ειρήνης, που εντάσσονται στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δεκαημέρου Ειρήνης. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 5 Μάη με πορεία από τη Μονή Αρκαδίου στο Ρέθυμνο.

Οι συμμετέχοντες στην πορεία θα τιμήσουν τη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη και των άλλων αγωνιστών, που έδωσαν τη ζωή τους, υπερασπιζόμενοι την ειρήνη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης Ρεθύμνου, η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη", Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών, Πολιτιστικός Σύλλογος Περιβολιών - Μυσσυρίων, Εφημερίδα "Κριτική Επιθεώρηση", Δικηγορικός Σύλλογος, ΠΕΑΕΑ, Σωματείο Οικοδόμων.

Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει στις 2.30 μμ από την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη για το Αρκάδι. Η πορεία θα τερματίσει στις 7.30 μμ στην παραλία μπροστά στο Λύκειο Ελληνίδων. Στην πορεία θα συμμετάσχει και θα μιλήσει και ο Γιώργος Λαμπράκης, γιος του μάρτυρα και αγωνιστή της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη, ενώ θα πάρει μέρος και η Μαρία Χουρδάκη.

Μετά το τέλος της πορείας, θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον σύλλογο Περιβολίων - Μυσσυρίων.

Την Τετάρτη 8 Μάη, στις 6.30 μμ, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Σοφία Καστρησίου, με θέμα "Από το λύκο στο δράκο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ