Παρασκευή 3 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙ 200 ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Εκδηλώσεις στη μνήμη τους

Διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο ο Δήμος Καισαριανής, η ΠΕΑΕΑ και ο ΠΣΑΕΕΑ

Ο Δήμος Καισαριανής, η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγωνιστών ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης (ΠΣΑΕΕΑ), τιμώντας τη μνήμη των 200 κομμουνιστών που εκτελέστηκαν από τα ναζιστικά στρατεύματα την Πρωτομαγιά του 1944, πραγματοποιούν εκδηλώσεις μνήμης και τιμής το Σάββατο 4-5-96 και την Κυριακή 5-5-96 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το ακόλουθο: Σάββατο 4-5-96

Στις 5.30 μ.μ. εκκίνηση του Λαϊκού Ανώμαλου Δρόμου "Ναπολέων Σουκατζίδης" από το Σκοπευτήριο. Στις 8 μ.μ. άφιξη της Λαμπαδηδοδρομίας στο Σκοπευτήριο από το Στρατόπεδο Χαϊδαρίου.

Κυριακή 5-5-96

Στις 10 π.μ. πορεία από το παλιό Δημαρχείο (Υμηττού 57 και Ηρώων Σκοπευτηρίου) προς το Σκοπευτήριο. Θα ακολουθήσει τρισάγιο, απαγγελίες, ομιλία του δημάρχου Καισαριανής, χαιρετισμοί αντιστασιακών οργανώσεων, προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφανιών.

  • Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ), με ανακοίνωσή του, καλεί τα μέλη της Ενωσης και όλους τους Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης καθώς και τους συγγενείς των θυμάτων του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα, να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις τιμώντας τη μνήμη των 200 κομμουνιστών που εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του 1944 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ