Κυριακή 5 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Η μάχη της Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ, που καραδοκεί, θα φιλοξενήσει τον Εδεσσαϊκό. Ματς "ρουτίνας" για Ολυμπιακό και Απόλλωνα στο Φάληρο

Στην Τούμπα γίνεται το μεγάλο ματς σήμερα στα πλαίσια της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής. Εκεί ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΚ θεωρητικά έχει εύκολο έργο στο "Νίκος Γκούμας" κόντρα στον Εδεσσαϊκό. Ο Ολυμπιακός έχει ματς... ρουτίνας στο Φάληρο με τον Απόλλωνα. Ας δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια της αγωνιστικής:

Στην 11άδα ο Δώνης

Μαγνητίζει το ματς στη Θεσσαλονίκη μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Καλιτζάκη, Γ. Χ. Γεωργιάδη καθώς και του τραυματία Μαραγκού. Στα συν για το τριφύλλι η επάνοδος στην 11άδα του Γιώργου Δώνη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Πιθανή 11άδα για τον ΠΑΟ: Βάντσικ, Αποστολάκης, Καπουράνης, Γ. Σ. Γεωργιάδης, Κολιτσιδάκης, Ουζουνίδης, Μάρκος ή Νιόπλιας, Μπορέλι, Λαγωνικάκης, Βαζέχα, Δώνης. Στην αντίπερα όχθη ο Γκίντερ Μπένγκστον δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Αναφερόμενος στο ματς ο Σουηδός κόουτς, που θα βρεθεί κόντρα στην παλιά του ομάδα, είπε: "Ο Παναθηναϊκός δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι μια μεγάλη ομάδα, όμως και ο ΠΑΟΚ δεν πάει πίσω. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου ώστε να φτάσουμε στη νίκη που τόσο έχουμε ανάγκη".

Στο μεταξύ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Τούμπα θα ζήσει παλιές καλές στιγμές αφού η προπώληση των εισιτηρίων είναι εντυπωσιακή.

Μόνο νίκη η ΑΕΚ

Μονόδρομος αποτελεί για την ΑΕΚ η νίκη κόντρα στον Εδεσσαϊκό. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε: "Αν θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο πρέπει ως το τέλος να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό θα επιδιώξουμε και σήμερα με τον Εδεσσαϊκό". Πιθανή 11άδα για την Ενωση: "Ατματζίδης, Μπορμπόκης, Κασάπης, Βλάχος, Κωστένογλου, Μαλαδένης, Κωστής η Δημητριάδης, Σαβέβσκι, Τσάρτας, Μπατίστα, Κετσπάγια. Ο τεχνικός των Μακεδόνων Αγγελος Αναστασιάδης, δηλώνει ότι η ομάδα του δεν έχει να χάσει τίποτα.

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον Απόλλωνα. Ο Τάκης Περσίας θα κρατήσει στον πάγκο τους Αλεξανδρή, Γιουσκόβιακ, Κρεμενλίεφ και Μαρινάκη. Στην ελαφρά ταξιαρχία ο Γιάννης Παθιακάκης έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες.

Στα άλλα ματς θα παίξουν: Πανιώνιος - Αρης, Αθηναϊκός - Παναχαϊκή, Ιωνικός - ΟΦΗ, Ξάνθη - Εθνικός και Λάρισα - Ηρακλής. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 5μμ, εκτός των συναντήσεων ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού και ΑΕΚ - Εδεσσαϊκού που θα ξεκινήσουν στις 7.15 μμ και θα μεταδοθούν σε παράλληλη απευθείας σύνδεση από το ΦΙΛΜΝΕΤ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ