Παρασκευή 10 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οποιος έχει μύγα...

"Οποιος έχει μύγα, μυγιάζεται", λέει η γνωστή σε όλους λαϊκή παροιμία και ο υπουργός Εργασίας απέδειξε χτες πλήρως την ορθότητά της. Αφορμή η εκδίκαση της μήνυσης τού τέως προέδρου του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας ενάντια στο "Ρ", για την κριτική που είχε ασκήσει ο τελευταίος στην πολιτική του ΟΕΚ, με μια σειρά δημοσιεύματά του.

Το γεγονός πως οι εκπρόσωποι της εφημερίδας υπερασπίστηκαν στη δίκη και δεν πήραν πίσω ούτε κεραία από τα δημοσιεύματά της και την κριτική περί κακοδιαχείρισης, δε στενοχωρεί τον υπουργό και ούτε, βέβαια, πρόκειται να παίξει κανένα ρόλο στην ειλημμένη άλλωστε - όπως σαφώς δήλωσε - απόφασή του να ξανατοποθετήσει τον κ. Χανακούλα επικεφαλής του Οργανισμού.

Του κ. Γιαννόπουλου - όπως και του τέως προέδρου του ΟΕΚ - τους έφτανε και τους περίσσευε μια διευκρίνιση, πώς τα όσα γράφτηκαν δεν υπονοούσαν εξυπηρέτηση προσωπικών, ιδιοτελών συμφερόντων του τελευταίου. Κάτι ολοφάνερο, αφού τα εν λόγω δημοσιεύματα ασκούσαν κριτική στο τι έγινε και τι δεν έγινε στον ΟΕΚ και όχι στο γιατί. Το τελευταίο, ας το ψάξει η Δικαιοσύνη...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ