Πέμπτη 30 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ 1-2
Πρόκληση Τροχανά σε Μπάγεβιτς

Το πρωτάθλημα τελείωσε για την ΑΕΚ, αλλά όχι και τα προβλήματά της. Αυτά ουσιαστικά τώρα αρχίζουν. Από χτες το βράδυ στην ομάδα - υπόδειγμα των τελευταίων χρόνων σιγοκαίει βραδυφλεγής βόμβα. Ο Μ. Τροχανάς με δηλώσεις του προκάλεσε και απείλησε τον Μπάγεβιτς λέγοντας ότι "αν ο Μπάγεβιτς πάει στον Πειραιά, Νικολαϊδης και Σαμπανάτζοβιτς αποκλείεται να τον ακολουθήσουν. Θα είναι παρανομία και απιστία. Και στην ΑΕΚ κανείς δεν παρανομεί. Ολοι ξέρουν το ρόλο Μπάγεβιτς στην υπόθεση Νικολαϊδη". Ο Σερβοέλληνας τεχνικός όταν ρωτήθηκε αρνήθηκε να σχολιάσει πριν ενημερωθεί από τον πρόεδρο. Ομως η έκφραση του προσώπου του έλεγε πολλά. Ετσι η συνέντευξη της Παρασκευής, όπου θα ανακοινώσει την απόφασή του αποκτά νέο ενδιαφέρον.

Μετά από όλα αυτά ο χτεσινός αγώνας πέρασε σε δεύτερο πλάνο. Τα 1.885 εισιτήρια που κόπηκαν, οι μαύρες σημαίες των οπαδών του Πανιωνίου και η ενασχόληση της εξέδρας των κιτρινόμαυρων περισσότερο με τον Μπάγεβιτς και όσους φέρονται να αποχαιρετούν φέτος την ΑΕΚ αντικατοπτρίζουν το πραγματικό ενδιαφέρον του αγώνα. Παρ' όλα αυτά σ' ένα απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και κατά διαστήματα το κατάφεραν. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και δίκαια κέρδισε. Ο Πανιώνιος εμφανίστηκε με 12 παίκτες όλους κι όλους, με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Τριανταφύλλου τραυματία στον πάγκο.

Τα γκολ: 14 σε μαρκάρισμα του Βλάχου στον Πρεντάτου δόθηκε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Σαπουντζής.

26 πάσα Κετσπάγια και ο Κωστής με δυνατό σουτ ισοφάρισε.

44 χτύπημα κόρνερ από Τσάρτα και αυτογκόλ του Γιαννακούρη με κεφαλιά.

Ο διαιτητής Βλάχος απέβαλε με δύο κίτρινες τον Κωστένογλου, ενώ κιτρίνισε τους Γιαννακούρη, Βώκολο, Μανωλά, Σαβέβσκι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ; Φακής, Παπαδόπουλος, Γιαννακούρης, Σαπουντζής, Βώκολος, Κουρμπανάς, Μουρατίδης, Ποπτσίνσκι, Πρεντάτου, Φύσσας, Ιβάν.

ΑΕΚ: Βασ. Καραγιάννης, Κοπιτσής, Βλάχος, Μανωλάς (77' Παυλόπουλος), Σαμπανάτζοβιτς, Κωστής, Κετσπάγια (77 Δημητριάδης), Σαβέβσκι, Μπορμπόκης, Τσάρτας (87 Μαλαδένης), Κωστένογλου.

Γ. ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ