Τετάρτη 5 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΙΕΘΝΗ
Ευχές για νέες επιτυχίες

Χαιρετιστήριο μήνυμα της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα προς τον Πρόεδρο του ΚΚ Τσεχίας - Μοραβίας Μ. Γκρεμπένιτσεκ

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, έστειλε την παρακάτω επιστολή στον Πρόεδρο του Κομμουνιστικού Κόμματος Τσεχίας - Μοραβίας για το θετικό αποτέλεσμα στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές:

"Προς τον Πρόεδρο του ΚΚ Τσεχίας - Μοραβίας σ. Μιροσλάβ Γκρεμπένιτσεκ

Αγαπητέ σύντροφε,

Δεχτείτε τα συγχαρητήρια των Ελλήνων κομμουνιστών για το θετικό αποτέλεσμα που είχε το κόμμα σας, στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και την καταδίκη της νεοσυντηρητικής δεξιάς πολιτικής, παλινόρθωσης του καπιταλισμού, που ακολουθείται στην Τσεχία.

Το εκλογικό αποτέλεσμα και ο διπλασιασμός των εδρών του ΚΚ Τ - Μ επιβεβαιώνουν τη θέση του κόμματός σας ως σημαντική πολιτική δύναμη στην Τσεχία.

Η επιτυχία του κόμματός σας έχει ιδιαίτερη σημασία, μιας και είναι γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δόθηκε αυτή η εκλογική μάχη, ο τεχνητός διπολισμός που δημιουργήθηκε από τα ΜΜΕ και ήταν σε βάρος του ΚΚ, αλλά και συνολικά το κλίμα ψυχολογικής τρομοκρατίας που καλλιεργείται σε βάρος των κομμουνιστών τα τελευταία χρόνια στη χώρα σας.

Σας ευχόμαστε νέες επιτυχίες στον αγώνα σας ενάντια σε κάθε δεξιά πολιτική, στον αγώνα σας για την υπεράσπιση των κατακτήσεων των εργαζομένων και την επαναφορά της χώρας σας στο σοσιαλιστικό δρόμο ανάπτυξης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ