Παρασκευή 28 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
"Χαράτσι" στους νέους που θέλουν ν' αθλούνται

"Χαράτσι" στη νεολαία που θέλει ν' αθληθεί επιβάλλει η Δημοτική Αρχή Λάρισας, που έχει επικεφαλής το γνωστό κι από άλλες ανάλογου προκλητικού περιεχομένου ενέργειες, δήμαρχο Χριστόδουλο Καφφέ.

Συγκεκριμένα ο δήμος ζητάει από τους νέους ανθρώπους που πάνε στα δημοτικά γήπεδα κι άλλους χώρους άθλησης, να πληρώνουν - από 100 μέχρι και 500 δραχμές την ώρα, αναλόγως του αθλήματος που επιθυμούν - προκειμένου να έχουν το δικαίωμα ν' αθληθούν!

Την πρωτοφανή για Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης και απαράδεκτη αυτή απόφαση της Δημοτικής Αρχής, καταγγέλλει, με ανακοίνωσή της, η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ,που επισημαίνει:

"Μετά τις υπέρογκες αυξήσεις των δημοτικών τελών, τιςν αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΛ, την εκχώρηση στους ιδιώτες των αναψυκτηρίων της ΔΕΤΠΟΛ, τη σπατάλη των οικονομικών του δήμου, για δήθεν πολιτιστικές δραστηριότητες τύπου εκθέσεων "Σκουπίδια" και την αμοιβή δημοτικών συμβούλων - προέδρων των διαφόρων οργανισμών του δήμου, η δημοτική αρχή του ΠΑΣΟΚ έρχεται να προσθέσει και μάλιστα σε εποχές σκληρής μονόπλευρης λιτότητας για τους εργατοϋπαλλήλους, το νέο χαράτσι για την άθληση της νεολαίας της πόλης. Ιδού η φιλολαϊκότητα και οι δωρεάν υπηρεσίες της δημοτικής αρχής του ΠΑΣΟΚ στους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες!

Αυτή η νέα απαράδεκτη ενέργεια της δημοτικής αρχής πρέπει να βρει την καθολική αντίθεση - αντίσταση όλων των Λαρισαίων και πρώτα απ' όλα της νεολαίας της πόλης μας. Τα Συνοικιακά Συμβούλια, τα εργατικά σωματεία και γενικότερα οι μαζικοί φορείς της πόλης πρέπει ν' απαιτήσουν και να επιβάλουν το σταμάτημα αυτού του νέου χαρατσιού".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ