Σάββατο 20 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λόγω διακοπών...

Απ τη μια τα ασφαλιστικά ταμεία και το χάρισμα των εργοδοτικών οφειλών, απ' την άλλη το νομοσχέδιο (υποτίθεται) για την ανεργία, κάτι το αναμενόμενο ΚΥΣΕΑ για τους εξοπλισμούς, η κυβέρνηση δείχνει διατεθειμένη να εκμεταλλευτεί για τα καλά τα... "μπάνια του λαού".

***

Πήγαινε διακοπές εσύ... κι η τύχη σου δουλεύει!

***

Αν κάθεστε πάντως ξαπλωμένοι στην παραλία, ντάλα μεσημέρι και ξαφνικά... σκοτεινιάσει, μη φοβηθείτε. Είναι απλώς ο Εβερτ, που ήρθε να σας πει ότι όπου να 'ναι έρχονται εκλογές και να τον ψηφίσετε.

***

Σε περίπτωση που ετοιμάζεστε για διακοπές, προειδοποιούμε ότι τα μόνα ασφαλή μέρη για να ΜΗΝ τον συναντήσετε (εφόσον, ως γνωστόν, περιοδεύει ανά την Ελλάδα) είναι η Ανδρος που έχει πάει και η Ν. Εύβοια που ήταν χτες.

***

Περιοχές... sos είναι, αντιθέτως, η Β. Εύβοια κι η Στερεά Ελλάδα, καθώς και οι Σποράδες, αφού είναι κοντά στην ακτίνα δράσης του. Την άλλη βδομάδα, ο κίνδυνος εστιάζεται στα Δωδεκάνησα.

***

Αυξάνονται τα διόδια την 1η Αυγούστου! Δεν μπαίνει καν στον κόπο αυτή η κυβέρνηση να δείξει λίγη διακριτικότητα όταν μας τα παίρνει; Ας το 'κανε απ' τον Ιούλη βρε αδερφέ, όχι τόσο εξόφθαλμα...

***

Εκτός πια αν το μέτρο στοχεύει στην ενίσχυση της... "Ολυμπιακής Αεροπορίας". Διότι, βάλε διόδια, βάλε βενζίνη, θα συμφέρει γενικώς να πηγαίνουμε αεροπορικώς.

***

Ξεκινά και η Ολυμπιάδα σήμερα, που μπορούμε να παρακολουθήσουμε από τις τηλεοράσεις. Αν και κατά πώς φαίνεται, με όλες τις εταιρίες που 'χουν εμπλακεί, μάλλον θα... διακόπτονται οι διαφημίσεις για να προβληθούν διαφημίσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ