Πέμπτη 25 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κάπως έτσι...

Το θέμα της μείωσης της καλλιέργειας βαμβακιού πληροφορούμαστε πως μπήκε για συζήτηση σε πρόσφατη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου στη Λάρισα. Και μάλιστα, με θετική για τη μείωση εισήγηση του αρμόδιου υπάλληλου της Νομαρχίας, αφ' ενός, και χωρίς να έχουν ειδοποιήσει τους εκπροσώπους των βαμβακοπαραγωγών να πάρουν μέρος στη συνεδρίαση, από την άλλη.

Μηνύματα, δηλαδή, αρκετά και κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά για τους χιλιάδες βαμβακοπαραγωγούς, ιδιαίτερα τους μικρομεσαίους. Πολύ περισσότερο, αν συνδυαστούν με ορισμένες πληροφορίες πως τόσο η συγκεκριμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής, όσο και αντίστοιχες σε άλλους νομούς, που θα ακολουθήσουν, εντάσσονται σε γενικότερο σχέδιο του υπουργείου Γεωργίας. Σχέδιο, που προβλέπει να βρεθεί το υπουργείο μπροστά στη ...λαϊκή απαίτηση - εκφρασμένη από τα εκλεγμένα νομαρχιακά όργανα, υποτίθεται - της μείωσης της βαμβακοκαλλιέργειας.

Και επειδή η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ήταν πάντοτε ιδιαίτερα ...ευαίσθητη στη λαϊκή απαίτηση, το υπουργείο θα ...υποκύψει και θα πάρει τις ανάλογες αποφάσεις.

Πώς λέμε και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα στο ταψί;.. Κάπως έτσι...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ