Τρίτη 30 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΔΙΕΘΝΗ
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των ελληνικών φορέων, σχετικά με τις μαζικές δολοφονίες των Τούρκων πολιτικών κρατούμενων. Επιστολές, ανακοινώσεις και καταγγελίες έστειλαν οι εξής:

Η Παναθηναϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΠΕΔΥΕ), ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας Αγγελος Γ. Φραγκόπουλος, το Κέντρο Μελέτης της Ιστορίας της Εθνικής Αντίστασης (ΚΜΙΕΑ), ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης ΙΚΑ - ΤΕΑΜ Επισιτιστών, η Εκτελεστική Επιτροπή του Παλλεσβιακού Εργατ/κού Κέντρου, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζωγράφου, η Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας, το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αθηνών, το Συνδικάτο Οικοδόμων του Παραρτήματος Περιστερίου, η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων και το Παράρτημα Εθνικής Αντίστασης Σάμου της ΠΕΑΕΑ.

  • Σήμερα Τρίτη 30/7 και ώρα 12 μ. στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, οδός Ακαδημίας 20, 1ος όροφος, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, στην οποία συμμετέχουν οι ΔΣΑ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΕΔΔΑ, ΠΕΚΑΜ, ΣΦΕΑ 1967 - 1974. Σκοπός της συνέντευξης είναι ο συντονισμός συμπαράστασης στους πολιτικούς κρατούμενους της Τουρκίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ