Πέμπτη 7 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Διαφωνούν με το νομοσχέδιο

Το Σωματείο Εργαζομένων του ΞΕΝΙΑ Λαγονησίου ανέπτυξε τις θέσεις του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ

Τη διαφωνία τους με το σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης,για την "αξιοποίηση" της περιουσίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού,εξέφρασαν χτες εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων στο ΞΕΝΙΑ Λαγονησίου,οι οποίοι συναντήθηκαν με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ,τη μοναδική που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Σωματείου για συνάντηση.

Οι συνδικαλιστές συζήτησαν με τους βουλευτές του Κόμματος για το σχέδιο νόμου, τους επισήμαναν τις τραγικές συνέπειες που θα έχει αυτό - αν τελικά ψηφιστεί - στον κλάδο του τουρισμού στη χώρα μας, μια και αυτός θα παραδοθεί ολοκληρωτικά στην ιδιωτική πρωτοβουλία, ανέπτυξαν τις προτάσεις τους και ζήτησαν τη βοήθεια του ΚΚΕ για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Οι εργαζόμενοι στο ΞΕΝΙΑ Λαγονησίου - που έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους συνολικά με το σχέδιο νόμου - ζητάνε επίσης την εξαίρεση απ' αυτό της μονάδας του Λαγονησίου, καθώς και την άμεση υλοποίηση της εγκεκριμένης από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας μελέτης για την ανακαίνισή του.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΚΚΕ Στ. Παναγιώτου δεσμεύτηκε στους συνδικαλιστές ότι το ΚΚΕ θα προβεί σ' εκείνες τις ενέργειες προκειμένου να γνωστοποιήσει στη Βουλή τα αιτήματα των εργαζομένων, να προωθήσει τις προτάσεις τους και να αποσπάσει απαντήσεις από την αρμόδια υπουργό Ανάπτυξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ