Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Με τους αστυνομικούς λόγω... πατρός ο Εβερτ

Τους είπε ότι βιώνει τα προβλήματά τους μέσω... της σύνταξης της μάνας του

Με καχυποψία αντιμετώπισαν χτες οι αστυνομικοί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Εβερτ,στον οποίο επέδωσαν υπόμνημα με τα οικονομικά τους αιτήματα, αν και ο ίδιος δε δίστασε να πει ότι τους θεωρεί "οικογένειά του". Στο τέλος της συνάντησης και αφού είχαν ακούσει μια σειρά "θα" και υποσχέσεις, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Δ. Κυριαζίδης, είπε στον Μ. Εβερτ,"πιστεύουμε όταν γίνεται κυβέρνηση αυτά να γίνουν πράξη", για να πάρει αμέσως μετά την ανταπάντηση, "ψέματα δεν έχω πει ποτέ μου...".

Ο Μ. Εβερτ υποσχέθηκε στους αστυνομικούς ότι θα προωθήσει αμέσως το ενιαίο μισθολόγιο, θα καταβληθεί και στους αστυνομικούς το ποσό των 18.000 δραχμών για το διάστημα που δεν το έχουν πάρει και τέλος ότι πρέπει να παίρνουν ισόποσο με όλους τους άλλους υπαλλήλους εκλογικό επίδομα.

Βέβαια, δε λησμόνησε να αναφερθεί και στο παρελθόν του, θυμίζοντας στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας του ήταν αστυνομικός και βιώνει τα προβλήματά τους μέσα από τη... σύνταξη της μάνας του! Συνηγόρησε μάλιστα υπέρ ενός αναχρονιστικού μέτρου, το οποίο είχε καταργηθεί, αλλά επανέρχεται ως αίτημα από το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας. Ο Μ. Εβερτ θεωρεί ότι τα παιδιά των αστυνομικών πρέπει να έχουν το δικαίωμα να προσλαμβάνονται σε ποσοστό 15% στην Αστυνομία, όπως ίσχυε και κατά το παρελθόν επειδή, όπως είπε, "ένας νέος ο οποίος έχει μεγαλώσει γνωρίζοντας το επάγγελμα του πατέρα του έχει γαλουχηθεί ακριβώς με μια συγκεκριμένη αντίληψη".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ