Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αυστηρότητες...

ΦΟΒΟΣ και τρόμος, στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα, ο Σημίτης. Απέβαλε τρεις από τη συγκέντρωση επειδή φώναζαν "ου", τράβηξε σε καμιά 30αριά το αυτί γιατί δεν πρόσεχαν, ενώ 119 θα πρέπει να παρουσιαστούν αύριο στη Χ. Τρικούπη με τον κηδεμόνα τους!

***

Ο δυστυχής ο Φούρας (υποψήφιος στην Αχαϊα) έχει πανικοβληθεί. Δεν υπάρχει άνθρωπος να μοιράσει προκηρύξεις και να κολλήσει αφίσες. Γραφούν όλοι 1.000 φορές "Δε θα μιλάω στο διπλανό μου, όταν βγάζει λόγο ο πρόεδρος", για τιμωρία...

***

Ασε βρε πρόεδρε τους ανθρώπους να εκφραστούν! Εσένα δεν πρόκειται να σε βρίσουν. Ο εφιάλτης του συνεδρίου τελείωσε...

***

ΕΚΕΙΝΟΙ οι καημένοι κάτοικοι του μικρού χωριού της Φθιώτιδας όταν ζητούσαν "να 'ρθουν οι μπουλντόζες" εννοούσαν ότι θέλουν να γίνει δρόμος, όχι επίσκεψη Εβερτ!

***

Ελπίζουμε μετά από αυτό να μην έχουν αποθαρρυνθεί ακόμα κι εκείνοι που με πείσμα παρέμεναν για να μην ερημωθεί ο τόπος.

***

ΟΤΑΝ έγινε εκείνη η δημοσκόπηση για το "ποιος είναι πιο κατάλληλος για πρωθυπουργός" και βγήκε ο Σημίτης, θυμήθηκαν να ρωτήσουν και... σε ποια κυβέρνηση; Είναι λίγοι, λέτε, που πιστεύουν ότι ο Σημίτης θα 'ταν ταιριαστός πρωθυπουργός σε κυβέρνηση της ΝΔ;

***

Για να μην εκθέτουμε και άλλα κόμματα, θα λέγαμε ότι είναι ταιριαστός σε οποιαδήποτε κυβέρνηση τηρεί τους όρους του "εκσυγχρονισμού": Λιτότητα, φόροι, ανεργία κλπ.

***

ΤΟΣΑ πράγματα γίνονται εκεί στην Κύπρο. Πώς έγινε και δεν έστειλε επιστολή στον Σημίτη ο Κλίντον για να... υπερασπιστεί τα τουρκικά συμφέροντα στην περιοχή, όπως έκανε για το Ιράκ; Αλλωστε η Τουρκία παραμένει εταίρος μας στο ΝΑΤΟ.

***

Φαίνεται έχει βαρεθεί να διαβάζει τις απαντήσεις. Μια σελίδα ακαταλαβίστικα πράγματα και τρεις σελίδες "ευχαριστώ"...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ