Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Σολομώντεια λύση

Η ΕΟΠΕ συμφώνησε με πρόταση σωματείων για τρίτο ξένο το Δεκέμβρη. Αντιδρά ο Ολυμπιακός

Με την πρόταση της πλειοψηφίας των σωματείων συντάχθηκε και η Ομοσπονδία βόλεϊ στο θέμα των ξένων. Στην προχτεσινή συνεδρίαση το ΔΣ της ΕΟΠΕ αποφάσισε να ζητήσει από τον υφυπουργό Αθλητισμού να επιτραπεί στα ΤΑΠ να αποκτήσουν και τρίτο ξένο στη μεταγραφική περίοδο 15 ?-30 Δεκεμβρίου. Παράλληλα ζητά κατ' εξαίρεση μέχρι τις 16/12 να επιτρέπεται η διατήρηση τριών ξένων, εκ των οποίων να είναι δυνατή η χρησιμοποίηση μέχρι δύο ξένων σε κάθε αγώνα. Η τελευταία ρύθμιση αφορά βέβαια τον Ολυμπιακό που είναι η μόνη ομάδα που έχει τρεις ξένους. Οι ερυθρόλευκοι από τη μεριά τους είχαν ζητήσει να παραταθεί η τωρινή μεταγραφική περίοδος και αντιδρούν στην απόφαση της ΕΟΠΕ. Με δηλώσεις του ο Λ. Θεοδωρακάκης δηλώνει ότι ο Ολυμπιακός διαφωνεί με την απόφαση της ΕΟΠΕ. Την ίδια στιγμή τα τέσσερα σωματεία της Θεσ/νίκης με κοινή ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι αν ικανοποιηθεί ο Ολυμπιακός θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

  • Η ΕΟΠΕ έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού για να θέσει και πάλι η Ελλάδα υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ανδρών.
  • Τη Ρωσία αντιμετωπίζει σήμερα η Εθνική νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Αγκυρα. Οι Ρωσίδες είναι αήττητες μέχρι στιγμής με τρεις νίκες και είναι από τα φαβορί για το χρυσό. Η Ελλάδα που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην οχτάδα έχει περισσότερο το μυαλό της στο αυριανό παιχνίδι με την Ισπανία αφού με νίκη εξασφαλίζει την τρίτη θέση στον όμιλο της.
  • Με τα χρώματα της ΑΕΚ αγωνίστηκε χτες σε φιλικό αγώνα με το Μίλωνα ο Σ. Μουστακίδης που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό μετά από απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Για τη μεταπήδησή του στην ΑΕΚ απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες. Στο χτεσινό φιλικό η ΑΕΚ κέρδισε με 3 - 0 έχοντας στις τάξεις της εκτός από τον Σ. Μουστακίδη όλα τα νέα τους αποκτήματα (Λακούμτζιγια, Πανούσο, Γκουντίμα)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ