Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΛΕΓΚΙΑ
"Κλειδί της νίκης η σοβαρότητα"

Ο Ρότσα προβληματίζεται για δύο θέσεις στην επίθεση στο σημερινό παιχνίδι με τους Πολωνούς. Υποψήφιοι Κόλα, Λυμπερόπουλος, Μάρκος, Αλεξούδης. Με νέο πρόσωπο η Λέγκια

O Παναθηναϊκός ξεκινάει σήμερα τη δεύτερη ευρωπαϊκή του προσπάθεια για καταξίωση, μέσα από το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Κόντρα σε μια γνώριμη αντίπαλο, τη Λέγκια, οι πράσινοι του Χουάν Ραμόν Ρότσα θέλουν να βάλουν τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση. Στις 7μμ στο Ολυμπιακό Στάδιο η Λέγκια θα βρεθεί και πάλι στο δρόμο της ελληνικής ομάδας. Πέρσι την είχε αποκλείσει από το Τσάμπιονς Λιγκ με ισοπαλία 0 - 0 στη Βαρσοβία και 3 - 0 στο ΟΑΚΑ. Ομως η φετινή Λέγκια δεν έχει καμία σχέση με την περσινή, κάτι που υπογραμμίζει και ο τεχνικός του τριφυλλιού: "Η Πολωνική ομάδα έχει αλλάξει εννιά βασικούς παίκτες και ασφαλώς είναι εντελώς διαφορετική. Πέρσι ήταν δυνατή και πεπειραμένη, φέτος νεανική και ενθουσιώδης. Από εμάς εξαρτάται η έκβαση του αγώνα. Ενας σοβαρός Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα".

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα ο Ρότσα έχει βρει τους 9 και "πονοκεφαλιάζει" για τις άλλες δύο θέσεις. Σίγουροι είναι οι: Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Γ. Χ και Γ. Σ. Γεωργιάδης, Καλιτζάκης, Κολιτσιδάκης, Μπορέλι, Βαζέχα. Τις άλλες δύο διεκδικούν με ίσες πιθανότητες οι Μάρκος, Κόλα, Αλεξούδης και Λυμπερόπουλος.

Δηλώσεις Μίετσελ

Στην αντίπερα όχθη οι Πολωνοί, που έφτασαν χθες το μεσημέρι με πτήση τσάρτερ από τη Βαρσοβία, παρουσιάστηκαν συγκρατημένοι και χωρίς κέφι για λόγια. Λακωνικά ο Μάρτον Μίετσελ, που ανήκει στον Παναθηναϊκό, είπε: "Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς. Μετά το Δεκέμβρη πιστεύω ότι θα έρθω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό". Ο υπηρεσιακός τεχνικός των πράσινων της Βαρσοβίας Μίροσλαβ Γιαμπλόσκι τόνισε: "Είναι ένα δύσκολο ματς. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε μια νεανική ομάδα που θέλει πίστωση χρόνου".

Πιθανή 11άδα για τη Λέγκια: Σαματούλσκι, Μοζούρ, Μπέντριτζ, Κουμπιέτσι, Ζιελίνσκι, Κάτσπζακ, Στάνιεκ, Τσίκιερ, Σοκολόφσκι, Ορετσουκ, Μίετσελ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αγγλος Ριντλ με επόπτες τους συμπατριώτες του Γιόλσιν και Σαρπ.

Τη... δωδεκάτη ώρα είναι πιθανό να επιτρέψει η ΠΑΕ τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα. Σε θέση αναμονής βρίσκονται τα κανάλια "Σουπερσπόρ", ΣΤΑΡ και ΜΕΓΚΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ