Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ειδική προετοιμασία η Χέμλον

Ερχονται σήμερα οι Σλοβάκοι

Αύριο η ΑΕΚ υποδέχεται τη Χέμλον, στην αφετηρία των προσπαθειών της για ευρωπαϊκή διάκριση, μέσω του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Ο Πέτρος Ραβούσης αρνήθηκε πως ο "δικέφαλος" έχει επηρεαστεί από την ισοπαλία στην Καβάλα διευκρινίζοντας πως είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις. "Οι παίχτες το ξέρουν και ήδη το μυαλό τους είναι σ αυτό το παιχνίδι", δήλωσε.

Οι Σλοβάκοι έρχονται σήμερα το μεσημέρι στην Ελλάδα φέρνοντας μαζί τους εκτός των παιχτών 42 ακόμα άτομα. Διοικητικούς παράγοντες, σπόνσορες και 10 δημοσιογράφους. Μπορεί η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί να είναι πως αδιαφορούν για τον αγώνα, οι πληροφορίες όμως πείθουν για το αντίθετο. Οι παίχτες έκαναν ειδική προετοιμασία σε αθλητικό κέντρο εδώ και 15 μέρες, ενώ ισχυρός οικονομικός παράγοντας της χώρας έταξε υψηλότατο (για τα δεδομένα της χώρας) πριμ.

  • Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο Χούμενε στις 17.00 ώρα Ελλάδας. Η χωρητικότητα του γηπέδου από 22.000 θέσεις μειώθηκε στις 11.000 (6 χιλιάδες καθήμενοι και 5 χιλιάδες όρθιοι). Τον περιορισμό επέβαλε η ΟΥΕΦΑ αφού ήταν όλες θέσεις ορθίων, επιβάλλοντας στους Σλοβάκους να τοποθετήσουν 4.000 καθίσματα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ