Κυριακή 15 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Σήμερα η κεντρική συγκέντρωση

Θα χαιρετίσει ο Χ. Φλωράκης

Στην Καρδίτσα των αγώνων και των μεγάλων αγροτικών κινητοποιήσεων θα ηχήσει σήμερα η φωνή του ΚΚΕ. Το βράδυ στις 8 στην κεντρική πλατεία της πόλης γίνεται η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος, στην οποία θα χαιρετήσει ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ, Χαρίλαος Φλωράκης, και θα μιλήσει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου των υποψηφίων βουλευτών του Κόμματος στο νομό Βαγγέλης Μπούτας.

Αναμένεται, να υπάρξει μαζική προσέλευση κόσμου, ιδιαίτερα αγροτών από τα γύρω χωριά στην πόλη της Καρδίτσας για να στείλουν το δικό τους βροντερό μήνυμα. Να διατρανώσουν την απόφαση που πήραν ήδη, στα μεγάλα συλλαλητήρια και τα μπλόκα του αγώνα των βαμβακοπαραγωγών, όλων των αγροτών και των κτηνοτρόφων για ενίσχυση του ΚΚΕ, που ήταν το μόνο κόμμα που όχι μόνον βρέθηκε κοντά, αλλά πρωτοστάτησε στους αγώνες για τη σωτηρία της ντόπιας παραγωγής, για την προστασία του αγροτικού εισοδήματος. Αυτήν την απόφασήτους θα διατρανώσουν σήμερα με τη μαζική συμμετοχή τους στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Καρδίτσα και θα σφραγίσουν την επόμενη Κυριακή ρίχνοντας το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στην κάλπη.

Το ραντεβού για τις τρεις προσυγκεντρώσεις που θα γίνουν στο 5ο Σχολείο, το Παυσίλυπο και τη διασταύρωση Φαναρίου - Τρικάλων, είναι στις 7.15' το απόγευμα.Από εκεί τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί, όλος ο κόσμος θα πορευτεί, διασχίζοντας το κέντρο της πόλης, προς την κεντρική πλατεία όπου γίνεται η συγκέντρωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ