Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΔΙΕΘΝΗ
"Πρασινο - τσαμπουκάς"

Για "πολιτικό τσαμπουκά" σε βάρος του ΚΚΕ καταγγέλλεται ο πράσινος δήμαρχος Ιωαννίνων από τη ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ καθώς φαίνεται πως ένα πράγμα μόνον τον απασχολεί: Πώς θα κατεβάζει τα αεροπανό και τις αφίσες του ΚΚΕ. Οπως καταγγέλλεται σε ανακοίνωση της ΝΕ του ΚΚΕ "δίνουν διαταγές στους εργαζόμενους του δήμου να ξηλώνουν τις αφίσες του ΚΚΕ ακόμα και μπροστά από το εκλογικό κέντρο του Κόμματος. Ο ίδιος ο Δήμαρχος με ανάλογο ύφος περί "νόμου και τάξης", το δήλωσε στην πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής: Δεν ενδιαφέρεται για τις χιλιάδες διαφημιστικές - παρά την υπόσχεση - που γεμίζουν την πόλη ή για τα πανό των εμποροπανηγύρεων ή εκδηλώσεων - λες και την αισθητική της πόλης χαλάνε τα πανό του ΚΚΕ...

Αλλά, όπως αναφέρεται, ανάλογη ευθύνη έχουν και τα άλλα κόμματα που ήταν ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή οπτικής προπαγάνδας στη διακομματική επιτροπή, πλην όμως, τα διάφορα σπρέι, φυλλάδια μπλε, πράσινα, ροζ, κίτρινα δίνουν και παίρνουν στους δρόμους.

Το ΚΚΕ δε φιμώνεται. Το σύνθημά του "Αντεπίθεση λαέ τώρα με το ΚΚΕ", συγκινεί, αφυπνίζει, συνεγείρει συνειδήσεις εργαζομένων, καταπιεσμένων και ας πασχίζουν όσο θέλουν ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή καθώς και διάφοροι άλλοι πρασινο-γαλαζο-συνασπισμένοι. Η υποκρισία τους έχει κοντά ποδάρια".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ