Τρίτη 1 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκκληση εγκαταλειμμένων Ρώσων ναυτικών

Είκοσι έξι μήνες συμπλήρωσαν απλήρωτοι τέσσερις Ρώσοι ναυτικοί που έχουν εγκαταλειφθεί στο λιμάνι του Αργοστολίου της Κεφαλλονιάς, από τον ιδιοκτήτη της εταιρίας "Ανδριάτικ Τάγκερς",Π. Ζησιμάτο!Στους τέσσερις ναυτικούς, που απασχολούνταν σε τρία πλοία της εταιρίας, δεν έχει καταβληθεί ούτε ένας μισθός, ενώ αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης! Οι ναυτικοί, που μένουν σε λάτζες του Π. Ζησιμάτου και τρέφονται από το γηροκομείο, έχουν περιέλθει σε τραγική κατάσταση. Σε επιστολή τους προς όλους τους αρμόδιους φορείς τονίζουν:

"Παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις του εκπροσώπου των πλοιοκτητριών εταιριών ότι θα μας καταβάλει τους δεδουλευμένους μισθούς μας, έως σήμερα βρισκόμαστε σε δυσάρεστη θέση να προσπαθούμε απλώς να επιβιώσουμε! Παρ' όλα αυτά, κινήσαμε τις νόμιμες διαδικασίες και τους τελευταίους έξι μήνες βρισκόμαστε εν αναμονή δικαστικής αποφάσεως, με την οποία πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε και θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τους μισθούς μας διά της δικαστικής οδού".

"Απευθύνουμε - καταλήγουν - ύστατη έκκληση σε κάθε αρμόδιο φορέα να μας βοηθήσει, ώστε να πληρωθούμε και να επιστρέψουμε στην πατρίδα και στις οικογένειές μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ