Πέμπτη 3 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
μικραΜΕΓΑΛΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: Ειδικό ένθετο για τον επαγγελματικό τουρισμό (συνέδρια, εκθέσεις κτλ.), εντάσσει στις εκδόσεις της στην Ελλάδα και το εξωτερικό η τουριστική εφημερίδα "TRAVEL TRADE GAZETTE GREECE" (TTG), από το τεύχος της 12ης Σεπτέμβρη. Η εφημερίδα στοχεύει έτσι να φέρει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών, στο σημαντικό και ευαίσθητο τομέα του επαγγελματικού τουρισμού.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ: "Ελληνικός Τουρισμός και Μάρκετινγκ" είναι το θέμα του συνεδρίου που συνδιοργανώνουν το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), την Παρασκευή 25 Οκτώβρη 1996, στο συνεδριακό χώρο του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης ΕΕΔΕ. Βασικός σκοπός του συνεδρίου είναι να μεταφέρει εμπειρίες από το χώρο του τουριστικού μάρκετινγκ τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, καθώς επίσης να δημιουργήσει προβληματισμό και να προτείνει λύσεις σε καίρια προβλήματα μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ: Τις ολοκληρωμένες προτάσεις της για την ανάπλαση της σεισμόπληκτης περιοχής του Αιγίου, θα παρουσιάσει στις 16 Οκτώβρη η διοίκηση της κατασκευαστικής εταιρίας "Τεχνική Αναπτυξιακή ΑΕ". Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών του Αιγίου, έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν εκπρόσωποι της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου και άλλοι παράγοντες της πόλης.

ΓΕΩΡΓΙΑ: Αυξημένες κατά 15,1% ήταν οι επιδοτήσεις που πληρώθηκαν στο γεωργικό τομέα κατά το πρώτο φετινό οκτάμηνο από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα. Το σχετικό ποσό που καταβλήθηκε στους δικαιούχους ανήλθε σε 502,1 δισ. δρχ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αγροτικής Τράπεζας, οι πληρωμές του τρέχοντος έτους κινούνται σύμφωνα με τις προβλέψεις του ετήσιου προγράμματος του υπουργείου Γεωργίας(ΔΙΔΑΓΕΠ).

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ: Εκδήλωση, προκειμένου να παρουσιαστούν τα συμπεράσματα έρευνας για την ελληνική βιομηχανία, διοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και το μηνιαίο οικονομικό περιοδικό "Βιομηχανική Επιθεώρηση", τη Δευτέρα 7 Οκτώβρη 1996 στην αίθουσα συνεδρίων του ΕΒΕΑ. Κατά την παρουσίαση της έρευνας, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Α. Κανελλόπουλος και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρ. Πολυζωγόπουλος, θα τοποθετηθούν στα προβλήματα της ελληνικής βιομηχανίας, ενώ έχει επίσης προσκληθεί να μιλήσει η αρμόδια υφυπουργός Ανάπτυξης Α. Διαμαντοπούλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ