Σάββατο 5 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.Ανταγωνισμός ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ενωσης. Το δικό της χαρτί στη διαμεσολάβηση για την επιβίωση της "ειρηνευτικής διαδικασίας" στη Μέση Ανατολή εμφανίζεται αποφασισμένη να παίξει η Ευρωπαϊκή Ενωση, μετά την ουσιαστική αποτυχία της Συνόδου της Ουάσιγκτον (σελίδα 8).

Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ιστορία επαναλαμβάνεται στην Τουρκία, όχι ως φάρσα, αλλά πάλι ως τραγωδία. Για την ακρίβεια, ως η τραγωδία των κρατουμένων στα τουρκικά "σωφρονιστικά" ιδρύματα, στα οποία "εντάθηκαν χτες οι απεργίες πείνας", όπως μετέδωσε το πρακτορείο "Ανατολή"... (σελίδα 8).

"ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ" και "ότι στερούνται σοβαρότητας" (!) θεώρησε τα αιτήματα της Πανελλήνιας Ενωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Σ. Σουμάκης,κατά τη διάρκεια χτεσινής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της ΠΕΜΕΝ! (σελίδα 10).

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ του ΣτΕ "τινάζονται στον αέρα" πολλές οικοδομές που κτίστηκαν τα τελευταία χρόνια με βάση τη μεταφορά του συντελεστή δόμησης και θα πρέπει να κατεδαφιστούν οι επιπλέον όροφοι (σελίδες 12-13).

ΤΗ "17 ΝΟΕΜΒΡΗ" φωτογραφίζουν τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τη βομβιστική ενέργεια στο αυτοκίνητο του απόστρατου αντισμηνάρχου Αντώνη Ρούσσου (σελίδα 14).

ΜΕ ΠΛΑΚΑΤ στα χέρια, γονείς και μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Σταυρούπολης διεκδίκησαν χτες την άμεση κάλυψη των κενών που υπάρχουν σε διδακτικό προσωπικό (σελίδα 15).

ΕΝΑ ΒΗΜΑ πριν τη διάλυση βρίσκεται η Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Η μοναδική κρατική σχολή χορού στην Ελλάδα της οποίας κρατούν κλειστές τις πόρτες της και άγνωστη την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων, η αδιαφορία και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες του ΥΠΠΟ (σελίδα 17).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ