Τετάρτη 13 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
GOOD YEAR
Στους δρόμους οι απολυμένοι

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.-

"Η εργατιά παλεύει και θα νικήσει" και "Οχι άλλη κοροϊδία από την κυβέρνηση και την GOOD YEAR",ήταν τα κεντρικά συνθήματα της δυναμικής πορείας που πραγματοποίησαν χτες αργά το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εκατοντάδες απολυμένοι της GOOD YEAR με τις οικογένειες τους, ζητώντας την άμεση επαναλειτουργία του κλειστού από τον Αύγουστο εργοστασίου.

Οι απολυμένοι εργάτες ξεκίνησαν από την πλατεία Δικαστηρίων στις 6 περίπου το απόγευμα και μετά από πορεία σε όλο το ιστορικό κέντρο της πόλης κατέληξαν στο ΥΜΑΘ όπου επέδωσαν ψήφισμα. Οι εργαζόμενοι ζητούν από την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να πιέσει την πολυεθνική να ξανανοίξει το εργοστάσιο και να ξεκαθαρίσει τη στάση της σχετικά με τα τελευταία σενάρια, που θέλουν το μέλλον των 350 εργαζομένων να τζογάρεται στα ποσοστά επί των κερδών από τα διάφορα καζίνο!

Την Κυριακή οι εργαζόμενοι της GOOD YEAR θα συμμετέχουν με δικό τους μπλοκ στην επέτειο του Πολυτεχνείου και μέσα στην επόμενη βδομάδα θα κατέβουν στην Αθήνα με λεωφορεία, όπου θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρίες έξω από τα υπουργεία Εργασίας και Ανάπτυξης. Επίσης, δυναμικό "παρών" θα δώσουν και στην πανεργατική απεργία της ΓΣΕΕ στις 28 Νοεμβρίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ