Πέμπτη 28 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η συμβολή του κυβερνητικού εκπροσώπου

Αναμενόμενο και φυσιολογικό είναι, την ώρα που η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης αναμετριέται με τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση, να ευτελίζονται όσοι έχουν αναλάβει να υπερασπίσουν αυτήν την πολιτική και να την παρουσιάσουν μάλιστα ως πολιτική που ανταποκρίνεται στα λαϊκά συμφέροντα.

Πρώτος που εθελοντικά προσφέρεται να θυσιαστεί χάριν της αντιλαϊκής λαίλαπας είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος έδωσε χτες ένα ρεσιτάλ ψέματος και αντιστροφής της πραγματικότητας. Και τι δεν είπε; Οτι το άγριο και αντικοινωνικό ψαλίδι, που έπεσε στο γλίσχρο και απαράδεκτο επίδομα των πολύτεκνων μητέρων, έγινε για... το καλό τους και προς όφελος της γενικότερης κοινωνικής και προνοιακής πολιτικής. Οτι η φορολογική και εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης δεν επιβαρύνει τα μεγάλα στρώματα του πληθυσμού και το σύνολο των εργαζομένων, ότι οι αγρότες θα κατανοήσουν πως η πολιτική που ασκείται - δηλαδή το ξεκλήρισμά τους - είναι η μοναδική επιλογή που υπάρχει σήμερα, κλπ. κλπ.

Σχόλιο; Να συνεχίσει να τα λέει αυτά ο κύριος εκπρόσωπος πιο συχνά και πιο δυνατά. Επιτελεί "θεάρεστο" έργο. Εξοργίζει περισσότερο τους εργαζόμενους και αποκαλύπτει καθαρότερα με ποια πολιτική και διαχειριστές έχουν να κάνουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ