Πέμπτη 28 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Το νέο ύφος της "επικοινωνίας"

Σε τέτοιο σημείο έχει φτάσει ο πανικός των κυβερνώντων, εξαιτίας της λαϊκής οργής, που φουντώνει απέναντι στην αντιλαϊκή επέλαση, ώστε δε δέχονται στις διάφορες "εκπομπές λόγου" της τηλεόρασης να βρίσκεται απέναντί τους ούτε εκπρόσωπος της ΝΔ!

Είναι χαρακτηριστική η χτεσινή καταγγελία του Στ. Μάνου, ο οποίος δήλωσε ότι ενώ εδώ και μία βδομάδα είχε συμφωνηθεί να γίνει χτες το βράδυ (δικομματική) συζήτηση στον "Αντέννα" με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας Γ. Παπαντωνίου, ο τελευταίος παρενέβη στον ιδιοκτήτη του καναλιού και απαίτησε να είναι μόνος του!

Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση Σημίτη παρεμβαίνει απροκάλυπτα και εκβιαστικά στα ΜΜΕ και απαιτεί να περνά η γραμμή της. Πρόκειται προφανώς για το νέο ύφος της επικοινωνιακής πολιτικής της.

Ας είναι όμως σίγουροι ότι τα χυδαία ψέματα της προπαγανδιστικής εκστρατείας τους, προκειμένου να περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα, δεν ακούγονται πλέον από κανένα. Οι εργαζόμενοι από σήμερα παίρνουν τους δρόμους του αγώνα. Τα ψέματα τελείωσαν.

Υ. Γ. Φυσικά δεν ξαφνιάζει η στάση του ιδιοκτήτη του "Αντέννα". Εχει πολλούς λόγους να συμμορφώνεται με τις άνωθεν εντολές...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ