Σάββατο 21 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η άλλη φωνή, η φωνή που εκφράζει τα λαϊκά συμφέροντα, ακούστηκε ξεκάθαρη και στεντόρεια χτες στη Βουλή με την ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα.Η εναλλακτική λύση στη σκληρή νεοσυντηρητική πολιτική της κυβέρνησης Σημίτη, που έχει ήδη προκαλέσει την οργισμένη λαϊκή αντίδραση, ξεπρόβαλε με ιδιαίτερη σαφήνεια και πειστικότητα.

"Η πολιτική σας είναι θατσερική, θατσερικός είναι και ο προϋπολογισμός σας", τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, δίνοντας το στίγμα της κυβερνητικής πολιτικής. Στιγματίζοντας τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση, για να επιβάλει την πολιτική της, πρόσθεσε: "Αυταρχικές και βίαιες είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιείτε για να επιβληθεί".

Στην άλλη όχθη του ποταμού, μακριά από τους καημούς και τις αγωνίες του λαού, φάνηκαν να βρίσκονται οι κυβερνητικοί βουλευτές που έλαβαν χτες το λόγο. Παρέμειναν εκεί να "φυλάνε τις Θερμοπύλες" των πολυεθνικών, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και των ΗΠΑ, ενώ στην παρέμβαση του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, κυριάρχησε η κριτική του προς την κυβέρνηση για τους... αργούς ρυθμούς, που προχωρεί η χώρα μας προς την περίφημη σύγκλιση!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ