Σάββατο 14 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ... τελετή έναρξης της λειτουργίας του οργάνου της ταξικής συνεργασίας ΟΚΕ (Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή) στο Μέγαρο Μουσικής (σελίδα 8).

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ,από ό,τι φαίνεται, τα όρια της "σκληρής" εξωτερικής πολιτικής και των "αδιαπραγμάτευτων" θέσεων και η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αλλαγής στάσης στην υπόθεση των Σκοπίων, ενώ ήδη έχει συμφωνήσει στην προώθηση της τελωνειακής ένωσης της Τουρκίας με την Κοινότητα (σελίδα 9).

ΣΕ "ΟΛΙΣΘΗΡΟ δρόμο" φαίνεται να μπαίνει η ανάκριση σχετικά με την υπόθεση της δολοφονικής απόπειρας εναντίον των ευρωβουλευτών του ΚΚΕ κατά την προεκλογική ομιλία τους στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της 3-6-94 (σελίδα 9).

"ΑΚΕΦΑΛΗ" από το Νοέμβρη παραμένει η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, καθώς και χτες οι ενδοπαραταξιακές διαφορές και σκοπιμότητες δεν επέτρεψαν τη συγκρότηση προεδρείου και εκτελεστικής επιτροπής! (σελίδα 14).

ΩΡΑ αποφάσεων για το Εργατικό Κέντρο Πειραιά. Χτες το απόγευμα άρχισαν οι εργασίες του εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου του. Η αλλαγή του συσχετισμού των δυνάμεων μπορεί να εγγυηθεί μια συνεπή αγωνιστική πορεία, τονίζει η ΔΕΣΚ (σελίδα 15).

ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ προσπαθεί να δικαιολογήσει ο πρόεδρος της ΕΘΕΛ. Επικαλείται την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού ως λόγο της μετάθεσης του οδηγού, που είχε την ατυχία να αντιμετωπίσει ένα επικίνδυνο περιστατικό, οδηγώντας καινούριο λεωφορείου τύπου "Μερσεντές" (σελίδες 16 - 17).

ΚΑΤΑ βούληση διορίζουν αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΓΕΣΑΣΕ οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ (σελίδα 20).

ΔΙΚΑΖΟΥΝ ροδακινοπαραγωγούς για τους αγώνες τους στη Μακεδονία (σελίδα 20).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι κινητοποιήσεις στα ΤΕΙ (σελίδα 21).

ΣΤΟΥΣ 300 έχουν φτάσει οι "εξαφανισθέντες" Κούρδοι και Τούρκοι αγωνιστές στη γειτονική χώρα (σελίδα 21).

ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ μεσιτείες με τις θέσεις εργασίας στις φυλακές (σελίδα 22).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ να εξηγήσουν και να απολογηθούν για το συνεχιζόμενο έγκλημα στο Πάρκο Ελευθερίας απευθύνει στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Βασ. Εφραιμίδης (σελίδα 23).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ