Παρασκευή 27 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΛΑΤΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
από το Σκαραμαγκά

Μπροστά σε σοβαρές ευθύνες μπαίνει σήμερα η πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΕ, που συνεδριάζει στο χώρο των ναυπηγείων

Διευρύνονται οι αντιδράσεις στο ξεπούλημα του Ναυπηγείου Σκαραμαγκά,καθώς η κυβέρνηση επιταχύνει τις διαδικασίες εκποίησης και ολοκλήρωσης αυτού του τεράστιου οικονομικού και πολιτικού σκανδάλου, αναζητώντας ταυτόχρονα την πολιτική κάλυψη της Βουλής, όπου και αναμένεται να φέρει για ψήφιση σχετικό νομοθέτημα.

Σήμερα το πρωί συνεδριάζει μέσα στο χώρο του Ναυπηγείου η διοίκηση της ΓΣΕΕ,χωρίς ωστόσο να είναι προσδιορισμένο το ακριβές ζητούμενο αυτής της συνεδρίασης, σε σχέση με τους αγώνες που πρέπει να αναπτυχθούν για την ακύρωση των κυβερνητικών αποφάσεων. Επίσης, η πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΕ αρνήθηκε την πρόταση της ΕΣΑΚ να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση οι εργαζόμενοι του Ναυπηγείου, ώστε να έχουν άμεση αντίληψη των προθέσεων και των αποφάσεων του ανώτατου συνδικαλιστικού οργάνου.

Στο μεταξύ, την αντίθεσή τους στις κυβερνητικές επιλογές εκφράζουν, με δηλώσεις τους στο "Ριζοσπάστη" οι δήμαρχοι Περάματος,Χαϊδαρίου,Κερατσινίου και Νίκαιας.Ζητάνε να παραμείνει το Ναυπηγείο στο δημόσιο και εκδηλώνουν την πρόθεσή τους να συμμετέχουν σε συντονισμένες κινητοποιήσεις με αυτό το περιεχόμενο. Ανάλογα τοποθετήθηκε χτες το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και μια σειρά ακόμη συνδικάτα.


ΣΕΛ.  13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ