Παρασκευή 27 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρωκτικά λυμαίνονται τα κοινοτικά κονδύλια

Καταγγελίες του γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Δ. Μπέη

Καταγγελία για εκκολαπτόμενα σκάνδαλα που αφορούν τα κοινοτικά προγράμματα έκανε χτες με γραπτή του δήλωση ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Δ. Μπέης.Συγκεκριμένα, χωρίς να προβαίνει σε κατονομασμό αυτών που εμπλέκονται στην υπόθεση, αναφέρει στη δήλωσή του: "Κυκλοφορούν φήμες ότι εκκολάπτεται σήμερα μια νέα γενιά τρωκτικών για να αντικαταστήσει τα τρωκτικά που επί ΝΔ λυμαίνονταν τα κοινοτικά χρήματα. Διάφορα άτομα, που επικαλούνται αληθινούς ή ψεύτικους αγώνες για το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκουν τη συνέχιση του παλαιού καθεστώτος με την αλλαγή μόνον των ωφελούμενων προσώπων".Στη συνέχεια ο Δ. Μπέης προχωρεί σε έκκληση προς τα μέλη της κυβέρνησης, τους γγ των υπουργείων, τους διοικητές των οργανισμών του δημοσίου και των τραπεζών που διαχειρίζονται κοινοτικά κονδύλια, να δίνουν καθημερινά τη μάχη της διαφάνειας.

Ο Δ. Μπέης αν και ρωτήθηκε επίμονα από τους δημοσιογράφους ώστε να κατονομάσει ποιους εννοεί με τις καταγγελίες του, το απέφυγε επιμελώς. Απλώς, δήλωσε ότι οσφραίνεται όσα κατήγγειλε.

Από μέρους της η ΝΔ θεώρησε τις καταγγελίες Μπέη μείζον θέμα και κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει θέση, ενώ ο υφυπουργός εργασίας Γ. Αδαμόπουλος με δηλώσεις του ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει θέμα γιατί, όπως είπε, υπάρχουν κανόνες διαφάνειας που δεν επιτρέπουν την εισχώρηση των τρωκτικών. Επίσης κάλεσε τους πάντες να μην ανησυχούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ