Παρασκευή 27 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για εκκολαπτόμενα σκάνδαλα, έκανε χτες ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Δημ. Μπέης (σελίδα 9) .

ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με το 4+4% της ΓΣΕΕ, τα περισσότερα εργοστασιακά σωματεία της Θεσσαλονίκης έχουν ήδη προσανατολίσει τις διεκδικήσεις τους για αυξήσεις 12% και αρκετά για 14%(σελίδα 12).

ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ γραφεία του ΚΚΕ στη Λάρισα, επισκέφθηκε χτες αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου της πόλης, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας ενημέρωσης των κομμάτων για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της πόλης (σελίδα 12).

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της Επικρατείας ολιγωρεί μπροστά στις καταστροφές στο Πάρκο Ελευθερίας. Ανακοίνωση - καταγγελία της Συντονιστικής Επιτροπής(σελίδες 14 - 15).

ΜΕΤΡΑ στήριξης της μελισσοκομίας, ζήτησε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Βασίλης Εφραιμίδης, με παρέμβασή του στο Ευρωκοινοβούλιο (σελίδα 18).

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ έρευνα κατά του εκδότη του "Αδέσμευτου Τύπου" Δημ. Ρίζου για ψευδορκία στην υπόθεση Δεληκάρη (σελίδα 18).

ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ τα δίδακτρα στις μεταπτυχιακές σπουδές, καθώς ο υπουργός Παιδείας υιοθετεί το σχετικό νόμο της ΝΔ. Ανοιχτό αφήνει επίσης το ενδεχόμενο περικοπών των κοινωνικών παροχών στους φοιτητές (σελίδα 19).ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ στην αδιαφορία η Κάσος. Μέρα τη μέρα οι Κασιώτες εγκαταλείπουν το νησί τους, αναζητώντας καλύτερη τύχη (σελίδα 28).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ