Τετάρτη 1 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ των εξουσιών του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του υπουργού Εθνικής Αμυνας προβλέπει το νομοσχέδιο για την "Οργάνωση και λειτουργία ΥΠΕΘΑ, Διοίκηση και έλεγχος των ενόπλων δυνάμεων" (σελίδα 6).

ΣΕ ΕΝΑ παιχνίδι τακτικών ελιγμών, που ενισχύει το κλίμα της συναίνεσης στην αντιλαϊκή πολιτική συνεχίζονται οι ανοιχτές και μυστικές συναλλαγές για την προεδρία μεταξύ των αστικών κομμάτων (σελίδα 7).

ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΙ οι αντιδράσεις κατά της ιδιωτικοποίησης των ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Σήμερα στο ΕΚ Πειραιά γίνεται σύσκεψη με τη συμμετοχή δήμων. Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκαιας (σελίδα 13).

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ξανά σήμερα οι εργαζόμενοι στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος για την υπογραφή ικανοποιητικής συλλογικής σύμβασης εργασίας(σελίδα 13).

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για το συντονισμό δράσης παίρνουν οχτώ συνδικάτα της Αθήνας και καλούν σε κοινή σύσκεψη συνδικαλιστές και εργατικές οργανώσεις (σελίδα 13).

ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ το ΠΑΣΟΚ συμφωνούσε ότι η κατασκευή της περιφερειακής λεωφόρου Υμηττού θα είναι έγκλημα κατά του περιβάλλοντος. Τώρα, η ηγεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ προωθεί το έργο (σελίδες 14 - 15).

ΚΑΤΑ χιλιάδες συρρέουν στο υπουργείο Προεδρίας και τις νομαρχίες οι υποψήφιοι για μια θέση στο "δημόσιο ήλιο" (σελίδες 14 - 15).

ΕΚΛΟΓΙΚΟ πραξικόπημα για χάρη του Β. Ζαρκινού στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας (σελίδα 18).

ΑΛΛΟ "Ωνάσειο" και άλλο νοσοκομείο... Αγρινίου (σελίδα 18).

ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ δικάζεται το αγωνιστικό φρόνημα του λαού της Κρήτης. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα έξω από τα δικαστήρια, για να μην καταδικαστεί κανένας από τους διαδηλωτές κατά των αμερικανικών βάσεων(σελίδα 18).

ΠΑΡΑ την αλματώδη αύξηση της εγκληματικότητας, ο Αττικάρχης δηλώνει ικανοποιημένος από τη δράση της υπηρεσίας (σελίδα 20).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ