Πέμπτη 9 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
"Ομόφωνες" αστειότητες

Αφού το αποφάσισε "ομόφωνα" η Εκτελεστική Επιτροπή της ΝΔ, δεν μπορεί παρά έτσι να είναι και δεν απομένει παρά να το αποδεχτούμε...

Ο λόγος για το ποιος έχει την ευθύνη για την πρόωρη ή όχι προσφυγή στις κάλπες. Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της ΕΕ της ΝΔ, "το θέμα των εκλογών και η ευθύνη προσφυγής ή όχι σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στο ΠΑΣΟΚ και την Πολιτική Ανοιξη".

Αστείος μάλλον τρόπος για να αποσείσει τις ευθύνες για τις πρόωρες εκλογές η ηγεσία της ΝΔ, να τις μεταθέσει στα άλλα δύο κόμματα, επιφυλάσσοντας για τον εαυτό της το ρόλο "του κριτή εκ του ασφαλούς".

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι, όπως τα φαντάζονται στη Ρηγίλλης. Αν θέλουν πρόωρες εκλογές, δεν έχουν παρά να το διακηρύξουν και να επιδιώξουν, όπως "οφείλουν", με κάθε μέσο την πτώση της κυβέρνησης...

Αν δε θέλουν πρόωρες εκλογές, όπως πραγματικά δε θέλουν, ας συμπράξουν άμεσα στην ανάδειξη Προέδρου κοινής αποδοχής, αφού έτσι και αλλιώς συμπράττουν καθημερινά στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής. Τότε θα φανούν και συνεπείς.

Η δημαγωγία και το ψάρεμα στα θολά νερά κανέναν δεν ξεγελά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ