Σάββατο 11 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ την "αγωνία" των υπόλοιπων παικτών, στο παιχνίδι της εξουσίας αλλά και το κέντρισμα της δημοσιότητας, ο πρόεδρος της Πολιτικής Ανοιξης Αντ. Σαμαράς, αποφεύγοντας και χτες να ανακοινώσει το πρόσωπο που θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας (σελίδα 5).

ΟΣΟ - ΟΣΟ ξεπουλά η κυβέρνηση τα μεταλλεία "πρώην Σκαλιστήρη" στην Εύβοια. Καμία δέσμευση δεν υπάρχει για τον ιδιώτη που θα πλειοδοτήσει στο σχετικό διαγωνισμό (σελίδα 13).

ΠΕΡΙΚΟΠΗ κατά 50% των επαναπροσληφθέντων συμβασιούχων της ΔΕΗ, προετοιμάζει η διοίκηση της επιχείρησης. Αποκαλυπτικό έγγραφο της Οικονομικής Διεύθυνσης (σελίδα 13).

ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ λογική των προτάσεων της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων κατήγγειλε χτες η ΕΣΑΚ, σε ημερίδα που έγινε στο κτίριο της ΓΣΕΕ. "Βαθιά συντηρητικές" χαρακτήρισε τις θέσεις της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας για την απασχόληση (σελίδα 12).

ΔΥΟ τραυματίες στη ληστεία της Αγροτικής Τράπεζας στις Αχαρνές. Ακόμα δυο ληστείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (σελίδα 18).

"ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ" διοίκηση στην Ολυμπιακή. Απομακρύνθηκαν Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής (σελίδα 18).

ΠΑΣΟΚ και "ΣΥΝ" είναι διατεθειμένοι να ολοκληρώσουν την επιχείρηση νοθείας στο συνέδριο της ΓΕΣΑΣΕ (σελίδες 14 - 15).

ΕΝΤΟΝΗ κινητικότητα στα καπνοχώρια. Στο Αγρίνιο μίλησε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Β. Εφραιμίδης (σελίδες 14 - 15).

ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ καταδικάζουν τις γιορτές μίσους στη Φλώρινα. Ανακοίνωση του τοπικού παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ (σελίδα 18).

"ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ" είναι για το Ανώτατο Δικαστήριο Ασφαλείας της Τουρκίας, η έκκληση του Γιασάρ Κεμάλ, να σταματήσει η εξόντωση των Κούρδων (σελίδα 21).

ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ λύσεις, πανεπιστημιακές σχολές Καλών Τεχνών δεν προοδεύουν. Γι' αυτό αγωνίζονται οι φοιτητές της ΑΣΚΤ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (σελίδα 21).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ