Τρίτη 21 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ "δελφινομαχίας" έχει ξεκινήσει στο ΠΑΣΟΚ με δεδομένο ότι έληξε η περίοδος της προεδρολογίας και απελευθερώνονται οι δυνάμεις διεκδίκησης της κομματικής εξουσίας (σελίδα 11).

Η ΥΠΟΘΕΣΗ της "μαύρης τρύπας" που παρουσιάστηκε στο ταμείο της ΝΔ και οι κατηγορίες που εκτοξεύθηκαν κατά του πρώην γενικού διευθυντή του κόμματος Γ. Δημητροκάλλη, παίρνουν νέες διαστάσεις, καθώς συγκρούονται η σημερινή ηγεσία με τον επίτιμο πρόεδρο και το περιβάλλον του (σελίδα 11).

ΣΕ... "ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" κάλεσε - για μια ακόμη φορά - ο υπουργός Εμπορίου τους καταναλωτές και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που ζητούν μέτρα για την προστασία από την αισχροκέρδεια και την ασυδοσία της "ελεύθερης" αγοράς(σελίδα 18).

ΔΥΣΟΙΩΝΕΣ προβλέψεις, για την ανάπτυξη, τον πληθωρισμό και την ανεργία, κάνουν οι "ευρωβιομήχανοι" για το 1995 (σελίδα 18).

ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ - με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών που δόθηκε χτες στη δημοσιότητα - οι προθεσμίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων ελεύθερων επαγγελματιών και άλλων επιχειρήσεων που υπάγονται στα "αντικειμενικά" κριτήρια φορολογίας. Η κανονική προθεσμία έληγε στις 2 Μάρτη (σελίδα 19).

ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ζητά η Εφορία από τους ανασφάλιστους και εξευτελιστικά αμειβόμενους εργαζόμενους, στο φασόν γούνας σε Καστοριά και Σιάτιστα!(σελίδα 14).

ΜΕ ΤΙΣ "ΠΛΑΤΕΣ" του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, η ΠΝΟ συγκαλεί σήμερα Γενικό Συμβούλιο για να... εκλέξει αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΓΣΕΕ με το πλειοψηφικό σύστημα! (σελίδα 15).

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ανάπτυξης της Θεσσαλίας υπάρχουν, χρειάζονται όμως αγώνες. Πανθεσσαλική σύσκεψη στελεχών ΤΑ και μαζικών φορέων, του ΚΚΕ, στη Λάρισα (σελίδα 20).

ΑΦΙΕΡΩΜΑ για την εξέγερση της Νομικής (σελίδα 22).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΚΣ της ΚΝΕ για τα 52 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ(σελίδα 22).

"ΚΟΛΛΗΣΑΝ" οι συντάξεις από τη Ρουμανία. Οι επαναπατρισθέντες πολιτικοί πρόσφυγες καταγγέλλουν τη ρουμανική και την ελληνική πλευρά (σελίδα 23).

ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ σήμερα στον ανακριτή οι δύο που συνελήφθησαν ως το δίδυμο"ο κοντός και ο ψηλός" (σελίδα 24).

ΑΚΟΜΗ και μηνύσεις χάνονται, καταγγέλλει η Συντονιστική Επιτροπή για τη Σωτηρία του Πάρκου Ελευθερίας (σελίδα 32).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ