Κυριακή 19 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφορές για την αποκατάσταση των ζημιών
  • Η ΠΟΠΗ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ πρόσφερε 40.000 δρχ. μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου, στη μνήμη της συν. Ηρώς Χαντά για τους αγώνες της στο ΚΚΕ.
  • Οι σύντροφοι ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΚΑΡΝΑΒΑΣ, ΔΑΦΝΟΜΗΛΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ Γ. ΚΑΡΝΑΒΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. ΚΑΡΝΑΒΑΣ, ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ, ΓΕΜΕΛΑΣ ΦΑΝΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΣ πρόσφεραν 50.000 δρχ. μέσω ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας, για την αποκατάσταση των ζημιών.
  • Η ΟΛΓΑ ΣΒΑΡΝΑ - ΚΑΡΑΚΑΝΤΑ πρόσφερε 10.000 δρχ. στη μνήμη του αγαπημένου της αδελφού Αλέξανδρου Καρακαντά από το Μεσενικόλα Καρδίτσας, ένα ακόμα θύμα του φασισμού, της ταλαιπωρημένης οικογένειας του Παπά - Καρακαντά, που έφυγε στις 26 Φλεβάρη.
  • Μέλη του παρ/τος Καλαμαριάς της ΠΕΑΕΑ πρόσφεραν: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ 5.000 δρχ. ΠΕΚΛΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 5.000 δρχ. ΦΕΛΟΥΚΙΔΟΥ ΝΙΚΗ 5.000 δρχ. ΣΕΡΑΣΗ ΕΛΕΝΗ 3.000 δρχ. ΚΑΖΑΝΤΖΙΑΝ ΛΟΥΣΗ 2.000 δρχ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ 5.000 δρχ.
  • Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΛΤΣΙΔΗΣ, η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ και ο γιος της ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ πρόσφεραν 40.000 δρχ. στη μνήμη των γονιών τους και παππούδων Ιωάννη και Μυροφόρας Τσολτσίδου καθώς και της αδελφής και θείας Μαρίας Χαϊλόγλου, μέσω της ΚΟΒ Δημοκρατίας Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης για τη διάσωση του αρχείου.
  • Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ πρόσφεραν 20.000 δρχ. στη μνήμη του πεθερού και παππού Ιωάννη Παπαδόπουλου καθώς και στη μνήμη του αγωνιστή Θανάση Βακερλή, μέσω της ΚΟΒ Δημοκρατίας Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης για τη διάσωση του αρχείου.
  • Η ΑΛΕΚΑ και η οικογένειά της πρόσφεραν 10.000 δρχ. στη μνήμη του πατέρα της, αγωνιστή Σωτήρη Παράσχου από το Αβράμιο Μεσσήνης, που στις 12 Μάρτη συμπληρώνονται 6 μήνες από τον θάνατό του.
  • Η Ελληνική Κοινότητα Αννοβέρου και Περιχώρων Γερμανίας,ευαισθητοποιημένη από τις ζημιές που προκλήθηκαν στο ιστορικό αρχείο του ΚΚΕ, προσφέρει για τη διάσωσή του το συμβολικό ποσό των 300 γερμανικών μάρκων.
  • Οι μικρές Ανδρεάς 11 χρόνων και η Γεωργία Παναγιωτάτου 6 χρόνων από τα χρήματα που είχαν στον κουμπαρά τους πρόσφεραν στη μνήμη του παπού τους Ανδρεούλη Παναγιωτάτου, αντιστασιακού, 25.000 δρχ. για τη διάσωση του ιστορικού αρχείου μέσω της ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ