Κυριακή 19 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παραδοσιακό τραγούδι δέκα αιώνων

Αύριο στον Περισσό, στη συναυλία της Γ. Βέη, για τη διάσωση του ιστορικού αρχείου του ΚΚΕ

Μια πορεία δέκα αιώνων παραδοσιακού τραγουδιού, θα ζωντανέψει αύριο στην αίθουσα συνεδρίων του ΚΚΕ στον Περισσό, στη συναυλία που δίνει στις 8.30 μ.μ. η Γιώτα Βέη για την ενίσχυση της προσπάθειας διάσωσης του ιστορικού αρχείου του ΚΚΕ.

Τραγούδια της χαράς, της λύπης, τραγούδια γεμάτα αλήθεια για τη ζωή που θα τα συνοδεύσουν ο Μάνος Αχαλινοτόπουλος (κλαρίνι), ο Λάζαρος Ευθυμίου(βιολί), ο Κώστας Πίτσος (κιθάρα), ο Κώστας Παπαπροκοπίου (λαούτο) και οΓιώργος Γιεβγελής (κρουστά). Επίσης θα πάρουν μέρος: Το χορευτικό συγκρότημα του πολιτιστικού συλλόγου "τα Σούρμενα" του δήμου Ελληνικού, καθώς και το κρητικό μουσικό συγκρότημα των Παντελή Δερμιτζάκη (λύρα), Βασίλη Διακομανώλη (κιθάρα) και Αντώνη Ζαχαριουδάκη (λαούτο).

Η τιμή των προσκλήσεων, που ο αριθμός τους είναι περιορισμένος, θα διατεθούν 1.100, είναι 1.500 δραχμές και θα διατίθενται από τα γραφεία της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό και τα γραφεία της ΚΟΑ και της ΚΟΠ. Οι προσκλήσεις για τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ θα διατίθενται στις 1.000 η μία από τα γραφεία της ΚΝΕ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη 11).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ