Παρασκευή 3 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΟ-ΠΟ όπως ΛΟΤΤΟ

Μηχανογραφείται από τον Απρίλη το ΠΡΟ-ΠΟ. Αλλάζει ο τρόπος επιλογής των σημείων

Το ΠΡΟ-ΠΟ έγινε 36 χρόνων και αποφάσισε να εκσυγχρονιστεί. Από τις 15 Απρίλη μηχανογραφείται. Αυτό σημαίνει ότι τα δελτία αλλάζουν, γίνονται σαν του ΛΟΤΤΟ και εισάγεται η μέθοδος των τυποποιημένων συστημάτων. Το 1, το 2 και το Χ θα τσεκάρονται πια, όπως οι αριθμοί 1, 2, 3...47, 48, 49. Στην αρχή οι παίκτες και οι πράκτορες ίσως δυσκολευτούν, κάτι που θα κοστίσει στον ΟΠΑΠ. Ωστόσο, όταν οι κανόνες του παιχνιδιού γίνουν κατανοητοί θα φανούν τα οφέλη. Ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Γ. Παναγιωτακόπουλος πιστεύει, ότι "το νέο μηχανογραφημένο δελτίο θα αυξήσει ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία των παιχνιδιών του Οργανισμού και θα βελτιώσει την παροχή των υπηρεσιών προς τους παίκτες του και τελικά θα αυξήσει τα έσοδά του".

Το μεγάλο ευεργέτημα για τους παίκτες του ΠΡΟ-ΠΟ θα έρθει αργότερα. Οταν ο ΟΠΑΠ πετύχει την on line σύνδεσή των πρακτορείων με τους κεντρικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές του, τότε τα δελτία θα είναι δυνατόν να συμπληρώνονται μέχρι και μια ώρα πριν από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Αυτή η προοπτική, που προγραμματίζεται για το Σεπτέμβρη, θα δώσει στους παίκτες τη δυνατότητα μιας πληρέστερης ενημέρωσης σχετικά με τη δυναμικότητα και την ετοιμότητα των διαγωνιζομένων αντιπάλων. Η σύνδεση on line θα επεκταθεί σταδιακά και στο ΛΟΤΤΟ.

Ολες αυτές οι αλλαγές προϋποθέτουν την ταχύτατη ειδική εκπαίδευση των υπαλλήλων του Οργανισμού και την αυτοματοποίηση των υπηρεσιών του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ