Τρίτη 4 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Στα εργοστάσια

Περιοδεία σε εργοστάσια της περιοχής Ταύρου, θα πραγματοποιήσει σήμερα, Τρίτη, το πρωί ο βουλευτής του ΚΚΕ Δ. Κουμπούρης, προκειμένου να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Σχολή Ικονίου

Ζητήματα λειτουργίας της σχολής Εκπαίδευσης και Επανεκπαίδευσης Ικονίου, στην οποία θα φοιτούν εργάτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος, θα συζητηθούν σήμερα, Τρίτη 4 Απρίλη, στις 11.00 το πρωί, σε σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ, με τη συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και του Συνδικάτου Μετάλλου.

ΔΣ ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ θα συνεδριάσει σήμερα Τρίτη στις 11.00 το πρωί, με αντικείμενο συζήτησης τη συλλογική σύμβαση εργασίας για το 1995. Μέχρι τώρα έχουν γίνει δύο συναντήσεις με τη διοίκηση της ΔΕΗ, η οποία επιμένει στο 3+σν3% στο οποίο ενσωματώνει και το κόστος επίλυσης κλαδικών, επιδοματικών, αιτημάτων.

Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου

Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης πραγματοποιεί το Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου Θεσσαλονίκης από αύριο Τετάρτη 5 Απρίλη μέχρι και την Παρασκευή 7 Απρίλη. Η ΕΣΑΚ υποστηρίζει τον συνδυασμό "ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ", ο οποίος καλεί τους εργαζόμενους να ψηφίσουν ταξικά - αγωνιστικά.

Συνδιάσκεψη ΕΣΚ - ΔΕΗ

Πανελλαδική Συνδιάσκεψη πραγματοποιεί το Σάββατο 8 Απρίλη, στις 10.30 το πρωί, η ΕΣΚ - ΔΕΗ. Θα συζητηθεί η κατάσταση στη ΔΕΗ σήμερα και η πορεία της συλλογικής σύμβασης εργασίας, ενώ θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέας γραμματείας και αντιπροσώπων για την ΕΣΑΚ. Η Συνδιάσκεψη θα γίνει στα γραφεία της ΕΣΑΚ, Μενάνδρου 44, στον 4ο όροφο.

Εκλογές Λιθογράφων

Για την ανάδειξη νέας διοίκησης της Πανελλήνιας Ενωσης Λιθογράφων ψηφίζουν οι εργαζόμενοι από την Κυριακή 9 Απρίλη μέχρι και την Τετάρτη 12 Απρίλη. Την Κυριακή η ψηφοφορία αρχίζει στις 8.30 το πρωί και τελειώνει στις 3.00 το απόγευμα. Τις επόμενες τρεις μέρες θα αρχίζει στις 8.30 το πρωί και θα τελειώνει στις 8.30 το βράδυ. Οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο υγείας, την αστυνομική ταυτότητα και την ταυτότητα του σωματείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ