Σάββατο 29 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΕΘΝΗ

ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ του Αμερικανού ειδικού συντονιστή για το Κυπριακό, Τ. Γουίλιαμς, στο παρόν στάδιο συγκεντρώνονται ιδιαίτερα στην εξεύρεση τρόπων για επαναδραστηριοποίηση της διαπραγματευτικής διαδικασίας των Ηνωμένων Εθνών για μια δίκαιη και διαρκή λύση (σελίδα 3).

ΕΚΡΗΞΗ αγωγού φυσικού αερίου στην πόλη Τάε - Γου της Νότιας Κορέας προκαλεί μεγάλες καταστροφές με εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες (σελίδα 8).

ΠΡΟΣ την πολιτική οχύρωσης των συνόρων της με το Ιράκ φαίνεται να στρέφεται μακροπρόθεσμα η Τουρκία (σελίδα 9).

Η ΔΥΣΤΟΚΙΑ των "αλιευτικών" συνομιλιών Ευρωπαϊκής Ενωσης - Μαρόκου κινδυνεύει να δημιουργήσει νέο "αλιευτικό μέτωπο" για την ΕΕ (σελίδα 8).

ΣΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ του ιστορικού Σκοπευτηρίου της Καισαριανής προχωρεί η εταιρία κινητής τηλεφωνίας "Τελεστέτ" με την παράνομη κατασκευή κτιρίου στο χώρο του Αλσους, προκαλώντας την αντίδραση των κατοίκων των Δήμων Καισαριανής και Βύρωνα (σελίδα 16).

ΑΠΕΡΓΟΥΝ την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ. Κατηγορούν την κυβέρνηση για ασυνέπεια και αναξιοπιστία (σελίδα 17).

H ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Υπηρεσία συνέχισε και χτες να ασχολείται με τον εντοπισμό των αγνώστων ατόμων που κατάφεραν να ξεφύγουν από το περιπολικό που τους καταδίωκε προχτές τη νύχτα στα Σεπόλια (σελίδα 18).

ΑΛΛΗ μια φιέστα οργανώθηκε χτες στο εργοτάξιο του μετρό στα Προπύλαια, με την ευκαιρία της υπογραφής μιας ακόμη δόσης του δανείου από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Στο μεταξύ, πληθαίνουν τα προβλήματα για το μετρό της Θεσσαλονίκης (σελίδα 18).

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ,2 Μάη, αποφασίστηκε τελικά να γίνει η έναρξη μεταφοράς της παλιάς Ιχθυόσκαλας Θεσσαλονίκης, στις καινούριες εγκαταστάσεις στη Νέα Μηχανιώνα (σελίδα 18).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ