Τετάρτη 17 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΛΙΜΑ ευφορίας και αναμονής των "παχιών αγελάδων" προσπαθεί να δημιουργήσει στο λαό η κυβέρνηση, διαφημίζοντας παράλληλα την Ευρωπαϊκή Ενωση, τονίζει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφερόμενο στη φιλολογία για το λεγόμενο "Πακέτο Σαντέρ" (σελίδα 7).

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ θα φανεί σε πολλούς, πως στην πλουσιότερη χώρα του πλανήτη και την πρώτη σε εξαγωγές αγροτικών προϊόντων, ο αριθμός των ανθρώπων που υποφέρουν από πείνα αυξάνεται συνεχώς! Η οργάνωση "Second Harvest" υπολογίζει σε 30 εκατομμύρια τον αριθμό των θυμάτων της πείνας στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε 26 εκατομμύρια αυτούς που κάθε μήνα επαφίενται στα λαϊκά συσσίτια για να τραφούν (σελίδα 10).

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι της ΠΥΡΚΑΛ, αποφασισμένοι να αντιδράσουν στη συρρίκνωση της επιχείρησης. Εχουν κηρύξει για σήμερα τετράωρη στάση εργασίας και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών. Χτες απέκλεισαν για δεύτερη φορά τα γραφεία της εταιρίας (σελίδα 13).

Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ συμμετοχή ήταν το κυριότερο χαρακτηριστικό των απεργιακών συγκεντρώσεων, που πραγματοποίησαν χτες σε πολλές περιοχές της χώρας οι εργαζόμενοι στα επισιτιστικά και τουριστικά επαγγέλματα, στα πλαίσια της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που είχε κηρύξει η κλαδική Ομοσπονδία (σελίδα 12).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ