Παρασκευή 19 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Οι ευεργέτες...

Της μόδας οι φιλάνθρωποι και οι ευεργέτες τον τελευταίο καιρό. Ιδιαίτερα, μετά την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 από τη χώρα μας, αρκετοί "έχοντες και κατέχοντες" το σκέφτονται και κάνουν σχετικές προτάσεις, ενώ την ίδια στιγμή λογαριάζουν τα πολλαπλάσια κέρδη που θα αποκομίσουν.

Μια τέτοια κίνηση έγινε τελευταία από τη γνωστή TVX GOLD. Με ανακοίνωσή της στον Τύπο δημοσιοποίησε πρότασή της προς την Ελληνική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων, για την ανάληψη εκ μέρους της της χορηγίας των μεταλλίων των Αγώνων για την Ολυμπιάδα του 2004, από τα κοιτάσματα της Χαλκιδικής.

Δε λέμε, λογικά σκέφτονται οι άνθρωποι... Εδώ η κυβέρνηση τους παραχώρησε, έναντι ενός ευτελούς τιμήματος, τα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας χρυσοφόρα κοιτάσματα της χώρας στην Ολυμπιάδα της Χαλκιδικής και διάφορα άλλα, εξίσου μεγάλης αξίας. Ε, να μην κάνουνε κι αυτοί μια προσφορά με ξένα κόλλυβα; Ασε που, φορώντας και το μανδύα του εθνικού ευεργέτη, θα έχουν ένα λόγο παραπάνω να πουν ενάντια στους κατοίκους της Χαλκιδικής, που αγωνίζονται για τη σωτηρία του τόπου τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ