Κυριακή 28 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εξορμήσεις παντού

Σε αρκετές εκατοντάδες αριθμούνται ήδη οι περιοδείες και συγκεντρώσεις που γίνονται σ' όλη την επαρχία, στα πλαίσια της εξόρμησης που αποφάσισε το ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για την ενημέρωση του λαού, σχετικά με το πρόγραμμα "Ι. Καποδίστριας". Ενδεικτικό είναι το παρακάτω πρόγραμμα:

Στα Τρίκαλα

Σήμερα ο Αχ. Κανταρτζής θα περιοδεύσει στη Φωτάδα,ο Ν. Λάζος στηΜουριά,ο Β. Οικονόμου στη Φήκη και ο Θ. Γεροκώστας στο Γοργογύρι.

Στην Καρδίτσα

Σήμερα ο Β. Μπούτας,βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί την Ιτέα,ο Απ. Πίτσαβος τη Μαραθέα,ο Απ. Κουτής το Ισάρι και ο Χρ. Τέγος τηΣέκλιζα.

Στη Μακεδονία

Σήμερα ο Στ. Παναγιώτου θα περιοδεύσει στην Πιερία.Η Διαμάντω Μανωλάκου,το πρωί στα χωριά Σφηκιά,Ριζώματα και Δάσκιο,ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας στις Κοινότητες Βεργίνα,Παλατίτσια και Αγκαθιά.

Σήμερα ο Στ. Παναγιώτου,θα περιοδεύσει στο Μακρύγιαλο και τη Σφενδάμη.Στις εφτά το απόγευμα,ομιλία σε συγκέντρωση στο Ελατοχώρι και μία ώρα μετά περιοδεία στη Ρητίνη.

Στην Πελοπόννησο

Σήμερα συγκέντρωση στα Βραχνέικα και το Μετόχι.Τη Δευτέρα,σε Λούσικα και Αίγειρα.Στη Ζάκυνθο σήμερα. Στο Κιάτο Κορινθίας στις 30 Σεπτέμβρη

Στην Αιτωλοακαρνανία

Σήμερα περιοδεία στην περιοχή του Βάλτου και σε Ματαράγκα Γραμματικού.Συγκέντρωση στο Καινούριο Τριχωνίδας,με ομιλητή τον Τίμο Παπανικολάου.

Στη Λέσβο

Σήμερα ο Στρ. Κόρακας θα περιοδεύσει στα χωριά Ταξιάρχες, Αγ. Μαρίνα, Λουτρά,ο Γ. Τηνιακός στα χωριά Αγρα και Μεσότοπο.

Αύριο ο Γεωργούλας Παρασκευάς θα περιοδεύσει στα χωριά Λάφια, Φίλια, Σκαλοχώρι και ο Ν. Μπουλμπούλης στον Παλαιόκηπο, Πλακάδο και Παπάδο.

Την Τρίτη 30 Σεπτέμβρη ο Ηλ. Βουλβούλης θα περιοδεύσει στα χωριά Τρίγονα, Πλαγιά και Πλωμάρι και ο Στ. Σκοπελίτης στα χωριά Πελόμη, Υψηλομέτωπο και Στύψη.

Σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

Αύριο Δευτέρα στις 8 μ.μ. την Κοινότητα Καμηναράτων.

Στη Φωκίδα

Σήμερα περιοδεία στο Σερνικάκι.

Στη Μεσσηνία

Σήμερα στις 10 π.μ. περιοδεία στα χωριά Θουρία, Μικρομάνη, Αρις.Στις 10 π.μ. θα περιοδεύσει και μιλήσει στη Στούπα και Καρδαλύλι ο Κ. Λαμπρινέας και στο Δάρα ο Στ. Βαμβέτσος,και στις 7.30 μ.μ. στο Νερόμυλο ο Δ. Τζαβάρας και στο Χανδρινό ο Στ. Βαμβέτσος.

Στον Εβρο

Σήμερα περιοδείες στη Μάκρη, Ανθεια, Λουτρά, Δορικό, Νίψα.

Στα Γιάννενα
Την Τρίτη 30 Σεπτέμβρη ο Γερ. Αραβανής θα μιλήσει στη Βουνοπλαγιά. Στη Βοιωτία

Σήμερα θα γίνουν περιοδείες στις Πλαταιές, Μελισσοχώρι, Λουτούφι, Αμπελοχώρι, Ορχομενό, Ρωμαίικο, Παφόρι.

Αύριο Δευτέρα θα μιλήσει στον Αγ. Δημήτριο ο Γ. Γκικόπουλος.

Την Τρίτη 30 Σεπτέμβρη ο Γ. Χρόνης θα μιλήσει στο Μαυρομάτι και στη1 Οκτώβρη στο Καπαρέλλι.Την Τετάρτη 1 Οκτώβρη ο Γ. Γκικόπουλος θα μιλήσει στην Αγ. Τριάδα.

Στη Ροδόπη

Σήμερα στις 7 μ.μ. περιοδείες στον Αρατο, Αρίσβη, Βρατιά.

Την Τρίτη 30 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. στους Αγ. Θεόδωρους, Ιμερο, Μεγ. Δουκάτο.Το πρωί θα γίνει περιοδεία στην Κομοτηνή.

Στα Χανιά

Την Τρίτη 30/9 συγκέντρωση στο Γεράνι Κυδωνίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ