Πέμπτη 2 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Εργοδοτική ανάμειξη στις αρχαιρεσίες!

Την εργοδοτική και κυβερνητική τρομοκρατία, που ασκείται στους ξενοδοχοϋπάλληλους ενόψει των εκλογών του κλάδου τους, καταγγέλλει, με ανακοίνωσή της, η "Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου".

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι εργοδότες και η κυβέρνηση προτιμούν να προωθούν συγκεκριμένες δυνάμεις στο σωματείο των ξενοδοχοϋπαλλήλων, διαδίδοντας ότι οι "δημοκρατικές δυνάμεις είναι όλες μαζί", προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο "να υποκλέψουν - όπως τονίζεται - υποψηφιότητες τίμιων αγωνιστών και μέσω εκβιασμών προσπαθούν να υποστηρίξουν κυβερνητικούς - εργοδοτικούς συνδικαλιστές".

"Οι εργοδότες με εκβιασμούς και παρεμβάσεις - συνεχίζει η ανακοίνωση - δηλώνουν την προτίμησή τους σε συνδυασμούς που δε στέκονται εμπόδιο στην ασυδοσία τους. Είναι γνωστή η τακτική των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΣΥΝ στα προβλήματά μας".

Τέλος, η ΔΑΣ καλεί τους ξενοδοχοϋπαλλήλους να "αποκρούσουν τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία και να ψηφίσουν με βάση τα προβλήματα. Να αντισταθούν στην προσπάθεια των εργοδοτών και της κυβέρνησης για έλεγχο των σωματείων. Να υπερψηφίσουν το συνδυασμό της ΔΑΣ, στέλνοντας μήνυμα αντίστασης και αγώνα, για να γίνει το σωματείο ταξικό και όχι εργοδοτικό ή κυβερνητικό".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ