Σάββατο 18 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές συναντήσεις

Πλούσιο ρεπερτόριο από τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη θα παρουσιάζουν οι Λουκιανός Κηλαηδόνης, Αφροδίτη Μάνου, Σωτηρία Λεονάρδου και η λαϊκή ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" στη μουσική σκηνή "Γραμμές" (Κωνσταντινουπόλεως 111). Οι τρεις καλλιτέχνες συναντώνται στις "Γραμμές" (30/10-15/11, στις 11μμ),τραγουδώντας "ό,τι τους πάει και ό,τι τους αρέσει" από το ανεξάντλητο έργο του Μίκη. Τιμή εισόδου με ποτό 4.000 δρχ.

  • Ξεκίνησε το νυχτερινό (10μμ) πρόγραμμά του ο "Μύλος" (Πατησίων 384) με τους Γλυκερία, Φάνη Μεζίνη, Κώστα Μάντζιο, "Εκείνος + Εκείνος",Μαρία Αλεξίου και Βασίλη Φωτόπουλο.Στο βιολί ο Νίκος Χατζόπουλος,στο τσέλο και τραγούδι η Ελένη Καλαϊντζίδου.
  • Στην "Πινακοθήκη" (οδός Θέκλας, Ψυρρή), ο Γιώργος Κουτσονάσιος εκθέτει τη "Ζωγραφιστή Μουσική" του, που συναντάται με τις νότες του "Υφαντόκοσμου" της Κρίστης Στασινοπούλου.
  • Στο μουσικό θέατρο "Δίπλα στο ποτάμι" εμφανίζονται σήμερα και αύριο ο Μανώλης Φάμελλος και οι "Ποδηλάτες",ενώ σήμερα (11μμ), στο κλαμπ "Κόντρα" (Πέραμα) ο Πέτρος Συνοδινός με τραγούδια από το δίσκο του "Πίσω απ' το τζάμι".
  • Σήμερα στο "Μπαράκι του Βασίλη" (Ζωοδόχου Πηγής 98) ο Μάνθος Αρμπελιάς και οι "Σαν" θα παρουσιάσουν το νέο τους δίσκο "Τα πιο τρελά μου όνειρα τα βλέπω όταν ξυπνάω". Στον ίδιο χώρο αύριο ρεμπέτικα θα τραγουδήσουν οι Στ. και Γ. Σίνης.
  • Μουσικές αναζητήσεις της ελληνικής παράδοσης από τους "Τερερέμ",σήμερα (11μμ) στο "Μαχάρι" (Ζ. Πηγής 125). Στον ίδιο χώρο αύριο ο Γιώργος Παπαδόπουλος και οι "Αζίζε" παρουσιάζουν φλαμένκο και ανατολική μουσική.
  • Στο Μέγαρο Μελά της Εθνικής Τράπεζας (Σοφοκλέους και Αιόλου) φιλοξενούνται, από χτες μέχρι και τη Δευτέρα (8.30μμ), οι "Διεθνείς Μουσικές Συναντήσεις".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ